The Walking Dead

10808588_372523509584245_1251320309_n.jpg

:place:
нешто како голем споилер... :S

нешто како голем споилер... :S
Ништо што веќе не беше спомнато... А ако се пазите од спојлери нема да ја отварате темава се дури не ја изгледате епизодата.

Ништо што веќе не беше спомнато... А ако се пазите од спојлери нема да ја отварате темава се дури не ја изгледате епизодата.
Иначе сликата ја видов предходно на фб ...грешно се изразив ја уствари ,нмв

па добро требаше вчера на странта да кликнете не следи, сами сте си криви..

не беше лошо ама не е тоа тоа веќе, сакам да се врати времето на гувернерот :(

Еј дај кажете озбилно не сватив прикаската со полицајката и Бет?????????
Да не премотувам уназад епизоди ме мрзи

Како имам приметено, поголем дел од важните ликови во серијата не умреа од зомбиња, туку настрадаа од рацете на живите луѓе, Шејн, Андреа, Хершел, Гувернерот, Бет, Лори (на некој начин), само Дејл го распори зомби.

(n):place::cenzura:

Ај некој нека ми ја објасни работата со Бет и полицајката....
како ја уби така толку брзо... коа пиштолот и беше у футрола, никој немаше оружје у рака...
имаше 1000 начини да умре поболно што се вика и подругачие
ова е чиста глупост според мене
колку да се рече дека умрел некој лик ...
Ова ни самиот продуцент нема да знае да ти го објасни.. мислам дека ова е поголем феил и од сцената со комбето на мостот од пред 2 епизоди.... Едно тоа што немаше никој оружје и за миг нож у стомак и куршум во глава, друго што ретко кој ја разбира поентата, зошто бет одлучи да ја убие полицајкава, и тоа у најлош можен момент кога зад себе ги има сите пријатели нанишанети... глупост во глупост.

Моето толкување е дека сакаше да го спаси Ноа, дали знаеше дека ќе биде убиена па се жртвуваше или дали тргна со намера да ја убие полицајката и да ги принуди другите полицајци потоа да ги пуштат заедно со Ноа, тоа не ми е јасно. У секој случај, не беше многу добра сцена.

Сцената беше ужасно катастрофално режирана/снимена/осмислена/изведена како и дае...

За оние што ја пропуштиле post-credits сцената.

Навестување за вториот дел од сезоната? Се надевам нема да се разминат бе, едвај чекам да се укључи ѕверов у групата.

Ретко глупа епизода.... идат прават размена на заложници во болницата а не на некое неутрално место, во однос на тоа претходно колку беа претпазливи ова беше тешка глупост, шо демек не можеше тоа да го направат на паркингот кај што Рик се сретна со џандарите. За сценава со Бет не ми се ни збори, ај бар Бет да имаше пиштол па оваа да и го заврти али вака беше дебилно. Плус што е малку веројатно после тоа да не се распукаат меѓу нив... а да и моментот кога овие со пожарната стигнаа во вистинско време....уствари у кој правец се движи серијава....Road Trip in zombie world ? Шетање од едно до друго место, стварно не ми се јасни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom