The Walking Dead

Т-дог беше good guy, си го даде животот за да ја спаси Керол и другите.
Иначе не веруам да е Морган тој на крајот од епизодава, очекувам да се појави на многу појак начин, кога највеќе ќе им треба на вие.
Изгледа Бет ќе да е, доколку беше Керол немаше Дерил така да и се обраќа, туку Бет е гарант, тоа сцените со нејзе во следната епизода ќе бидат како flashback како успеала да избега од кај тие што ја киднапираа, или како Дерил успеал да ја спаси. Иначе Керол е некаде заробена, вајда од киднаперите и ќе се трага по нејзе во следнава епизода.

10513319_876078529077594_4879601562500295942_n.jpg

Inace moze nekoj da postira video od trailerot za slednata epizoda,vo mojov torent go nemase toj del : (

Последно уредено:
Momentot koga im prozbore koja sila mn dobra scena sol gi storija...
Toa priestot epten me nervira mislev Rick odamna ke go dadese kurban za doruchek...

Карл најповеќе е сменат со оглед на тоа што расти. Доколку трае уште три-четири сезонички ќе се направи вистински маж.
Моментот кога длабоко во себе знаев дека „расти“ нема да биде зборот што најмногу ќе ме изнервира во мислењето.

Блах, се надевав дека јас ќе бидам тој фраер што ќе ја постирам сликава тука но си ме претекнал. Најјако :D

Иначе сезонава растура!

Умрев ејјј...:pos:

Воа со Карл е најјако, кога татко му го вика Карл не знаеш дали го вика син му, или во зомби се претворил...

Малце беше послаба оваа епизода, но уште држи ниво, како ги среди Рик канибаливе, не очекував така брзо и ефикасно да ги реши, ептен е разлика од Рик во минатата сезона, тој Рик ќе пробаше нешто да преговара, па може ќе ги пуштеше, може дури и засолниште и храна ;) ќе им дадеше. Глупо беше шо се раздели групата ама можеби е подобро за целата приказна така, само не знам зошто овој мустаќлијата ги сакаше баш Меги и Глен у неговиот тим.

Баш убаво ако е само со Бет наредната епизода, ми фалеше момето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom