The Walking Dead

Овој се имаше досега појавено во TWD?
Да бе у првата епизода он го спаси Рик кога луташе и незнаеше што се дешава, он имаше син а жена му беше зомби и немаше срце да ја убие. Минатата сезона се појави пак, син му беше мртов, мајка му го угризала, и мрднат беше.

Де бе, ликот го имаше во првата или втората епизода од првата сезона, кога му помагаше на Рик за да преживее, односно кога му објаснуваше во што се претворил светот, не знам како може да ги заборавиш тие сцени, башка тоа се појави и во 2рата сезона или 3тата, кога го Рик му украде пушки и муниција. :)

Де бе, ликот го имаше во првата или втората епизода од првата сезона, кога му помагаше на Рик за да преживее, односно кога му објаснуваше во што се претворил светот, не знам како може да ги заборавиш тие сцени, башка тоа се појави и во 2рата сезона или 3тата, кога го Рик му украде пушки и муниција. :)
3тата ќе да беше мислам

Да бе. Си мислев дека го видов некаде ама никогаш немаше да ми текни кој беше. Фала што се потрудивте да ми објасните. :) Како можеше да заборавам?

Сцената кога беше Рик во неговата куќа во прва сезона кога ѕирна (не се сеќавам кој) низ дупчето на вратата а од другата страна ѕиркаше жена му (зомби) на црнецот не се заборава... :D

И во првата сезона секое сабајле чинам Рик се јавуваше по Морган, но не доби никаков одговор. Од тогаш знаев дека нешто ќе се случува со Морган.
Ме фатија носталгии сега. Кога ме вративте веќе назад, најомилена сцена ми беше со Рик и тенкот во 1ва епизода, 1ва сезона. Токму првиот глас на Глен ме натера да продолжам да ја гледам серијава. Очекував првите неколку епизоди, па и првата сезона да не' запознава со светот и да биде потрагата по Карл. А тоа уште во 2ра епизода се најдоа.

Која е вашата омилена сцена?

И највеќе мразам споредби ГоТ и ВД, ама ВД>ГоТ.:icon_mrgr:

И мене токму тоа со гласот на Глен ме натера да продолжам понатаму. Кое каење ќе беше да се откажев. Имам премногу омилени сцени: појавувањето на Софија од амбарот, смртта на Андреа (не како омилена туку како сцена најмногу што ме растажи), смртта на девојчињата и ред други. Сега ме вративте назад со ова во преубавите часови поминати со TWD!

Првата епизода е најјака, односно сцената со тенкот, кога оди под тенкот за да избега од зомбињата а тие од сите страни му се приближуваат, тоа е тој момент на возбуда.

Иначе сликава бе...
CgGYIAe.png

У тенкот коа влегуе. :нинџ:

Првата епизода е најјака, односно сцената со тенкот, кога оди под тенкот за да избега од зомбињата а тие од сите страни му се приближуваат, тоа е тој момент на возбуда.

Иначе сликава бе...
CgGYIAe.png

У тенкот коа влегуе. :нинџ:
помлад некако пред 4 години... и + без брада :D

Хмм да, доста чудно е што изгледа, и е помлад пред 4 години, поготово без брада :D

Карл најповеќе е сменат со оглед на тоа што расти. Доколку трае уште три-четири сезонички ќе се направи вистински маж.

Карл најповеќе е сменат со оглед на тоа што расти. Доколку трае уште три-четири сезонички ќе се направи вистински маж.
Он има среќа што е син на главниот лик и што не е црнец инаку го имаа изедено до сега 100 пати.

Која е вашата омилена сцена?
Го имам ова веќе постирано али веќе кога прашуваш, да се навратам и на сценава и на песната

каква симболика има сценава, истото зомби го виде и на одење и на враќање во епизодава, Шејн замислен, претпоставка моја, гледајќи го зомбито сваќа дека и они на некој начин се Мртви, колку само беше приврзан за Рик на стартот пред сите срања да е случат, најдобри другари, а какви им се односите откако повторно се соединија во едно сосем поинакво оштество, и воопшто луѓето во што се претварија, почнувајќи од него.
Премногу потценета сцена, у право се доле во коментарите на видеово а за мене е една од најдобрите до сега, и не важи ова само за оваа серија.

Иначе, за новава сезона, леле колку ми сметаше начинот на кој Керол ја предизвика експлозијата, како бе израчуна дека баш тоа ќе падне таму, што и да беше, огномет ваљда, не е ни битно, ај да го ставеше на пушка и да циљаше право, тогаш да ќе сватев ама вака траекторијата да ја претпоставиш каква ќе е ми беше ептен глупо.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom