The Walking Dead

Кај 5h ќе ја има по торенти :)
Превод преку ден има обично, до кај 17-18h има превод, ама ќе се изгледа еднаш со англиски превод, па ако нешто се испушти ќе се прегледа со хрватски превод :icon_lol:

Ja pomisliv deka go kasnaa Bob vo vodata, epten nekako gej se ponasa: Are you okay? Im okay now. Ili u crkvata kao one last kiss. I mislev iskoci nadvor da umre.
Ako e kasnat, jako se zaebaa kanibalistive.

Ау врв е серијава. Сите што ја критикуваа сега да кажат нешто. :cuc::cuc:

THE NEW WORLD NEEDS RICK GRIMES! :vozbud::vozbud::vozbud:

Штета што се разделија, очекувам Глен и Меги да не ги видиме до крајот на сезоната. :(

Тајрис кој мекуш бил, не го уби тој. :pos:

@Agda Beata и јас на крај мини срцев удар ќе добиев, очекував некој да му скокне на Дерил од позади, ќе го скршев телевизорот озбилно.

Кога зборуваме за најомилена сцена.

One and only, Merle Dixon. :cuc:

Секако у продолжение.

c'mon out ... (glup torent sum slegnal :tapp:) i se desi nesto koj ispadna pozadi deril ???

c'mon out ... (glup torent sum slegnal :tapp:) i se desi nesto koj ispadna pozadi deril ???
Не, сигурно не е Керол и сигурно не е Бет. У сцените за наредната епизода се гледа дека Бет е у некој град(најверојатно Атланта), и се буди у болница(!?).

Се појако и појако станува, мило ми е што уште од старт го решија проблемот со канибалистиве, сеа ќе идат други поразлични нешта, се појако и појако ќе биде.

Иначе требаше сите да одат за Вашингтон, вака се разделија, нема да ги гледаме Глен и Меги до крај на сезонава сигурно.

Иначе која легенда е вој попов, алал нека му е, кога шушкаше нешто во грмушките, оваа Мишел стана да види што е а овој ко некое пиче си ја отвори вратата и се скри. :pos:
Тој да го чуваш бе лепотице! :icon_mrgr:

Не, сигурно не е Керол и сигурно не е Бет. У сцените за наредната епизода се гледа дека Бет е у некој град(најверојатно Атланта), и се буди у болница(!?).

Црнецот на почетокот што беше?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom