The Walking Dead

ццц па не си вистински фан на TWD ако не ти се допадна епизодата, такви се сите стартови за нова полу сезона, малку полагано темпо после динамичната претходна епик епизода, не знам јас што очекувате... а и за Карл сум објаснувал сто пати ме мрзи сега до повторувам, на крај краева ако не ви се допаѓа не гледајте што да ви правам..

А како ќе знаеме дека нема да ни се допадне епизодата ако не сме ја изгледале?[DOUBLEPOST=1392636973,1392514590][/DOUBLEPOST]and here we go again....

Подобра беше како не, сега е интересно многу кај шо ќе одат, па нови личности овој шо беше интересен ми изгледа, само да не е некој нов Гувернер. :D Глен ѕвер. :D Карл шо помалку го има шо подобро. Во интересни групи се поделени. :)

Добра епизода, типично TWD темпо, две спори епизоди каде гледаме кој како се снашол после динамичнато полуфинале, па наредната е веројатно епизода на нови заплети, со нови ликови, со новото засолниште.

Малата психопатка ми станува омилен лик, какви само гримаси прави!

прееска ја завршив 3 епизода од 2 сезона..so far so good иде :D:P само глупи е тоа што сегде се мактараат со пушките и секад глупо се дејствува и ги рокаат ли ги рокаат ...глупо ми е што еден не се најде со пригушувач бе...сигурно можат да најдат...
Иначе сега ме стаи у мислам шејн..каков човек е :S треба да разокријам ..сега за сега толку од коментирањево мое...
marinium is out !

1902885_377688089038263_1938378501_n.jpg

Значи овие две епизоди беа подосадни и од цела трета сезона. #факт
Последнава колку толку беше подобра, ама на таа пред неа кога не заспав, јас на ниеден друг филм/епизода нема да заспијам, гарант.

Последнава колку толку беше подобра, ама на таа пред неа кога не заспав, јас на ниеден друг филм/епизода нема да заспијам, гарант.
Намерно вака ни прават - slow, slow, slow... и на крај ќе не акнат од земја со некое епизодиште како 04X08.

Не знам,стварно без поента ми се поседниве епизоди,онака и сеа шо ?

Буквално без поента,и нормално сите главни ликови останале живи,на никој ништо не му фали,дури и тоа ебаното бебе преживеало,причај ми причу. Незнам,ако продолжат вака цела публика ќе ја изгубат,се серат уште од пред една година со тупењето со гувернерот и бледото финале,после почетокот на сезонава им беше добар финалето ко финале,кулминација се достига,зомбиња оган,пукање ова она,веќе видено и сега пак се кењаат.

Не сум возбуден за серијава искрено,бар за сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom