The Walking Dead

Боље не, пошто немам стабилен интернет за држење seed и ретко ќе симнувам од таму. Повеќе го користев за да видам што ново има, пошто се најдобри за европски филмови.
Океј тогаш, ти си знаеш. Иначе да треба континуитивно да се држи сеед. Имаат комплицирани правила.

Овој приватен торент е само за филмови или има и друга содржина за симињање ?
Филмови и серии европски (има и некои македонски) и од други земји надвор од европа, има и американски углавно сѐ што не е мејнстрим.

Овие се групација AvistaZ:
AvistaZ азијски филмвови и серии
CinemaZ опис горе
PrivateHD мејнстрим у најдобар квалитет
Anime аниме серии и филмови
Exotica јасно е :)

За секој тракер треба посебна покана, а после со добар ратио и бонус поени може сам да си се поканиш внатрешно.

Денес им е годишница и делат покани, кажи ако сакаш имам само една, ама да знаеш ќе мора сид да држиш 3 + дена, не е како од јавен тракер.

Филмови и серии европски (има и некои македонски) и од други земји надвор од европа, има и американски углавно сѐ што не е мејнстрим.

Овие се групација AvistaZ:
AvistaZ азијски филмвови и серии
CinemaZ опис горе
PrivateHD мејнстрим у најдобар квалитет
Anime аниме серии и филмови
Exotica јасно е :)

За секој тракер треба посебна покана, а после со добар ратио и бонус поени може сам да си се поканиш внатрешно.

Денес им е годишница и делат покани, кажи ако сакаш имам само една, ама да знаеш ќе мора сид да држиш 3 + дена, не е како од јавен тракер.
Ауу друже ја мн ретко гледам филмови. И ако гледам, гледам некои акции вакви со зомбиња или гледам некои повеќе како документарци со вонземјани или Индијана Џонс, Томб Рајдер некои со историски мистерии.
Јас мислев торентов да не има и игри, музика за симнување .

Ауу друже ја мн ретко гледам филмови. И ако гледам, гледам некои акции вакви со зомбиња или гледам некои повеќе како документарци со вонземјани или Индијана Џонс, Томб Рајдер некои со историски мистерии.
Јас мислев торентов да не има и игри, музика за симнување .

Игри и музика нема, од проста причина што постојат други тракери за игри и музика, како Skidrow, Fitgirl итн... Spotify и YouTube за музика.
Има некои документарци мејнстрим на PrivateHD и неколку концерти.

Океј, чим не си заинтересиран ќе ја дадам на друг.

Игри и музика нема, од проста причина што постојат други тракери за игри и музика, како Skidrow, Fitgirl итн... Spotify и YouTube за музика.
Има некои документарци мејнстрим на PrivateHD и неколку концерти.

Океј, чим не си заинтересиран ќе ја дадам на друг.
Друже за торенти прајме муабет не за спотифај и јутуб :pos:

Ако е само за филмови не сум заинтересирам затоа што далеку сум од филмоман и нема потреба да ја земам поканата на некој што стварно ќе ја искористи на макс.

Друже за торенти прајме муабет не за спотифај и јутуб :pos:

Ако е само за филмови не сум заинтересирам затоа што далеку сум од филмоман и нема потреба да ја земам поканата на некој што стварно ќе ја искористи на макс.
Па и од Спотофај и од Јутјуб може да се рипува и конвертира у мп3, флак итн...
Знам дека сакаш да ти биде на торент, она на тацна. Ретко дискови се праат, сеа се е дигитално, и спотифај е "изворот" од кај што ќе дојдат на торент.

Back
На врв Bottom