The Walking Dead

Мишон е глупа, се прави бедез нешто и сумљива у се а глупа е ко коњ. Да беше паметна, ќе си ќутеше и итро ќе го решеше проблемот.

Како ќе го реши итро проблемот? Не е еден човек па да го убие, цела група се.

Иначе тоа зомбито со стомакот си мислев дека ја изело Лори оти ми изгледаше како истата просторија и нели вој најде прстен или куршум, не видов убаво шо е :pos:

Како ќе го реши итро проблемот? Не е еден човек па да го убие, цела група се.

Иначе тоа зомбито со стомакот си мислев дека ја изело Лори оти ми изгледаше како истата просторија и нели вој најде прстен или куршум, не видов убаво шо е :pos:

Не да убие, да си отиде или да го открие. Што било, отколку да се глупира.

Иначе, не сфати?

Тоа зомбито всушност ја изело Лори, истата соба беше. Коса од уста му излагаше. Тоа не знам што беше ама мислам дека беше куршум. Затоа иначе го брцаше во стомакот, за да ја извади „Лори“ од внатре :/

Мишон е глупа, се прави бедез нешто и сумљива у се а глупа е ко коњ. Да беше паметна, ќе си ќутеше и итро ќе го решеше проблемот.

И да, Лори, колку и да ја мразиме, не заслужува ваков крај. Рик е пред крај со паметот, мислам дека крајот го спаси.

Глупа дека сфати колку е саат? И каков е уствари Гувернеров? Не би рекол.

Иначе тоа гарант не беше Лори. Пред да ја сече, Меги и ги соблече пантолоните.

Иначе, не сфати?
Тоа зомбито всушност ја изело Лори, истата соба беше. Коса од уста му излагаше. Тоа не знам што беше ама мислам дека беше куршум. Затоа иначе го брцаше во стомакот, за да ја извади „Лори“ од внатре :/

Па он не брцаше, туку го бодеше. Не знам ама многу ми е чудно шо не ја прикажаа мртва Лори, а и исто и Керол. До сега на сите мртви им ги гледавме телата,а со овие нешто има.

Иначе тоа гарант не беше Лори. Пред да ја сече, Меги и ги соблече пантолоните.

Па не рече он дека е Лори

Глупа дека сфати колку е саат? И каков е уствари Гувернеров? Не би рекол.

Што сфати колку е саат? Елаборирај, каков е уствари Гувернерот?
Мишон е најретардиран лик до сега, ич не ми се допаѓа развојот. И шо ако има нешто во позадина, каков и да е гувернерот, која е она да носи правда, сигурно може да си живеат со андреа, да си се скокоткат под чаршафи, да пијат ладна водичка и сигурни онака да си бидат до крајот на животот.

Сега оти вака го претставуваат гувернерот, или оти некој читал книгите, најголемо зло треба да е, така? И Рик ги уби затворениците да заштити групата, па ништо.

Иначе досадна епизода.

Зошто бе ретардиран лик, нејзе не и се сфиѓа гувернерот и нејќе да остане таму и си отиде, не убедуваше никој да остане, не направи никакви проблеми. Ако не па, оружјето требаше да им го дадат уште првиот ден кога дојдоа, па никој не е толку глуп да го лажат. Си има претчувство она и арно си знае.

Мене и Гувернерот ми е супер лик, ама исто и Мишон. Различни се, но интересни ликови на посебен начин.

Абе уред од страна гледано, и ние имаме претчуство и затоа вака ја оправдуваме.. ако сака нека си иде, ако сака нека си седи и да не драматизира ко пред пмс.

Што сфати колку е саат? Елаборирај, каков е уствари Гувернерот?
Мишон е најретардиран лик до сега, ич не ми се допаѓа развојот. И шо ако има нешто во позадина, каков и да е гувернерот, која е она да носи правда, сигурно може да си живеат со андреа, да си се скокоткат под чаршафи, да пијат ладна водичка и сигурно онака да си бидат до крајот на животот.

Сега оти вака го претставуваат гувернерот, или оти некој читал книгите, најголемо зло треба да е, така? И Рик ги уби затворениците да заштити групата, па ништо.

Иначе досадна епизода.

Рик ги уби тие што сакаа да им наштетат на луѓето од неговата група, а Гувернеров се заколна дека ќе ги донесе војниците живи, а потоа ги масакрираа. Се сеќаваш на минатата епизода кога ги виде дупките на камионот и кога го праша да не случајно зомбињава научиле да пукаат? Ваљда насетува дека истото ќе ги снајде и нив две и затоа така изреагира.

Рик ги уби тие што сакаа да им наштетат на луѓето од неговата група, а Гувернеров се заколна дека ќе ги донесе војниците живи, а потоа ги масакрираа. Се сеќаваш на минатата епизода кога ги виде дупките на камионот и кога го праша да не случајно зомбињава научиле да пукаат? Ваљда насетува дека истото ќе ги снајде и нив две и затоа така изреагира.

Kaко да ги снајде исто, кога со една сабја и едни фармерки се со нив, војниците имаа залиха.
Истото да ги снајдеше затворениците како војниците сега ќе имаа храна повеќе и сите од групата ќе беа живи.
И Рик доста пати се има колнато дека ќе ги заштити no matter what, aма женаму е мртва а син му незнам зошто е жив после толкуте ретардирани потези. А групата константно се намалува.
Додека пак тие почнале од 9 а сега се 100тина заштитени луѓе, со храна и покрив на главата.

Ниеден потег досега не го прави Гувернерот негативец, која е поентата да троши храна и све по двеве гуски ако ги снајде исто? :confused:
Знам дека ќе испадне негативец, како нема со главиве у тегливе, ама они тоа не го знаат и мутаво е малце да ја форсираат циганката беспредметно и да ја прават бедес.
Сакам да умре. Ми крши филм.

Мaги е дефинциија за лепота, нежна, згодна, прекрасни очи, прекрасно лице - заводлив поглед :love:

Kaко да ги снајде исто, кога со една сабја и едни фармерки се со нив, војниците имаа залиха.
Истото да ги снајдеше затворениците како војниците сега ќе имаа храна повеќе и сите од групата ќе беа живи.
И Рик доста пати се има колнато дека ќе ги заштити no matter what, aма женаму е мртва а син му незнам зошто е жив после толкуте ретардирани потези. А групата константно се намалува.
Додека пак тие почнале од 9 а сега се 100тина заштитени луѓе, со храна и покрив на главата.

Ниеден потег досега не го прави Гувернерот негативец, која е поентата да троши храна и све по двеве гуски ако ги снајде исто? :confused:
Знам дека ќе испадне негативец, како нема со главиве у тегливе, ама они тоа не го знаат и мутаво е малце да ја форсираат циганката беспредметно и да ја прават бедес.
Сакам да умре. Ми крши филм.

Абе само сакам да кажам дека црнава насетува нешто. Не е таква без причина. И мораш да признаеш дека е бедес со сабјата. Има брзина, знае да се снајде :)

Значи Мишон не си отиде затоа што знае дека Гувернерот ќе биде негативец,lol. Едноставно не и се допаѓа и си оди бе, чао пријатно. Не ја интересира какво јадење има и дали е мирно, тоа си е нејзина работа. Од друга страна, Андреа пак се залажува по мирното место, што не ја обвинувам за тоа бидејќи во таков свет, кој и да е тоа ќе бара. Се работи за различни карактери, едноставно е.

Мaги е дефинциија за лепота, нежна, згодна, прекрасни очи, прекрасно лице - заводлив поглед :love:

Пораѓа, СЛУЧАЈНО наоѓа куќа во која има бебе, се ебе со кореецот, убива зомбиња као муж, пее, готви. Пример за мултитаскинг особа.

Сеа шала на страна. Да, најубав лик е досега :)

Пораѓа, СЛУЧАЈНО наоѓа куќа во која има бебе, се ебе со кореецот, убива зомбиња као муж, пее, готви. Пример за мултитаскинг особа.

Сеа шала на страна. Да, најубав лик е досега :)

Јас мислам дека тоа беше градинка. Имаше надвор лулашки и на ѕидот раце од хартија од повеќе деца

Прилично досадна епизода но мораше оваа да ја успорат поради тоа што минатата епизода беше прејака :)
Мишон воопшто не е глупа,осети дека се случува нешто што не треба и си отиде се осека самоуверено дека може да преживее со вештините што ги поседува и тоа е,може во иднина тоа што и го кажа на Андреа дека знаеле дека доагаат и ова е све само шоу да испадне точно,зошто би се замарале незнам но ако е точно ке видиме.
Рик тотално полуде ке добиеше нервен слом да не беше телефонскиот повик.
Наредната епизода ке биде многу појака и подинамична:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom