The Walking Dead

Ding dong the witch is dead

Иако ме чуди шо не прикажаа како Карл ја пука, и не ја прикажаа ни Керол.

:vozbud::vozbud:
Каква епизода. Ама немораше двајцата да ги утепаат. :place:

Carl pi4ka? :pos: Dan ja upucal u koleno? :pos:

Pa da de, ama mislev da ne ja vrakaat ko zombie.

So gi vrtam, neka ne vlagaat ako ja nemaat gledano novata.

Зомби една епизода доста и е, да не ќе ја чуваат :D А може и имдб имаат грешка,или намерно е така за да не претпоставиме дека ќе цркне

Коментариве на фб страната се лудница,зошто детево не испаднало зомби па да си го чувале како милениче :pos:

Абе глупа беше ама мене сепак жал ми падна. Ко шо видов, наредната епизода уште појака ќе биде.

Абе глупа беше ама мене сепак жал ми падна. Ко шо видов, наредната епизода уште појака ќе биде.

Да, и мене. Малку е глупо од аспект на преживување да го стават детето пред возрасна жена, способна за одбрана и корисна за групата, ама тоа е што е.

Одлична епизода, засега 3тава сезона е феноменална. :cool:

Ако не ја убил Карл и направат некоја ситуација како со Дејл што беше ќе биде комедии. :ROFLMAO:

Добра епизода,Лори ја стигна казна за сите срања :D
Карл се повеќе се искупува според мене за идиотизмите.....веќе не ми е најиритантен лик.
АЛИ ЗАШТО,ЗАШТО Т-ДОГ ГО УБИВТЕ МАМАТА У ПИЧКА РАСИСТИЧКА.НЕ МОЖЕ ПОВЕЌЕ ОД 1 НИГЕР ДА ЧУВАТЕ У ГРУПАТА......:mad:

Добра епизода,Лори ја стигна казна за сите срања :D
Карл се повеќе се искупува според мене за идиотизмите.....веќе не ми е најиритантен лик.
АЛИ ЗАШТО,ЗАШТО Т-ДОГ ГО УБИВТЕ МАМАТА У ПИЧКА РАСИСТИЧКА.НЕ МОЖЕ ПОВЕЌЕ ОД 1 НИГЕР ДА ЧУВАТЕ У ГРУПАТА......:mad:

Шејн,Софија,Дејл,Ејми,Џими, Патриша,Отис нигери ли беа?
Не го земај премногу за срце тоа шо беше црнец, според мене сите може да умрат освен Рик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom