Си има посебна тема за FTWD.Лрлелеле луѓе ова е шокантно. 10 човека 3 мејн. Малце оф топик ама ја гледа некој Fear The Walking Dead пошто уште една епизода од The Walking Dead останува
Моја греша извини не видовСи има посебна тема за FTWD.
shto i faleshe na tara? Super lik beshe.Мислев малце порадикален рез ќе направат, се ми укажуваше дека Езикил ќе го наденат на колецот, но добро е што се ослободија од двата најдосадни и најмизерни ликови- Тара и Хенри.
Сега е време за враќање на Неган, таман во 10 сезона да стане лидер на Александрија и да им покаже на овие како треба со овие масикраниве да се постапува.
Мене лично ич, дали беше до актерката, не знам, стално со таа намрштена фаца.shto i faleshe na tara? Super lik beshe.
И јас го сакам Ниган назад, а и мислам дека ќе сакаат да го вратат за да им помогне да ги победат.Мислев малце порадикален рез ќе направат, се ми укажуваше дека Езикил ќе го наденат на колецот, но добро е што се ослободија од двата најдосадни и најмизерни ликови- Тара и Хенри.
Сега е време за враќање на Неган, таман во 10 сезона да стане лидер на Александрија и да им покаже на овие како треба со овие масикраниве да се постапува.
Се збори ке се правело посебна серија за него у кое ке се покаже се додека не ги сретне сите од Александрија.И јас го сакам Ниган назад, а и мислам дека ќе сакаат да го вратат за да им помогне да ги победат.
Немаат идеи, немаат план, Рик им беше мозокот за таквите работи, ама бидејќи сега него го нема, Ниган ќе ја превземе неговата улога.
Не ќе е лошо да видиме и флешбек со Ниган и како било пред да се збудали...