Исто. Сеа е интересно пошто ја фатија ќерката на главната од Whisperers.[DOUBLEPOST=1549963471][/DOUBLEPOST]Mene mi e mnogu vozbudlivo so ovie Whisperers, bukvalno edvaj ja chekam naredna epizoda.
Мајката на Лидија, не ми текнува како се викаше само знам дека не користат имиња туку се викаат по надимци. Мајка и мислам дека ја викаа Алфа а Лидија Омега.[DOUBLEPOST=1549963527][/DOUBLEPOST]Кој би требало да е главен во крдово според стриповите, ако иде приказната според нив?
Брат. Сега почнува вториот дел од 9та сезона, или си ги фатил репризите, или касниш со серијата.Добро сам јас ја гледав минатата недела епизодава? Или два пати 9та епизода ја пуштаат?
Па затоа прашав,јас на замунда уште минатата недела ја изгледавИзвини даце моја грешка, не сум знаел за ова. Дали ова е можно кај нас?
Ne e planirano da se pojavuva do kraj na sezonata Isus?Оваа епизода мислам дека е една од најинтересните до сега.
Дури го вратија и Џисус за една епизода![]()
Mozebu ke go pokazat uste ednash ili dva pati ama go imashe i vo vcerasnata epizoda.Ne e planirano da se pojavuva do kraj na sezonata Isus?