The Walking Dead

Еј ова не е спојлер, али теорија за тоа дека има шпуин во Александрија. Па ако не ви се чита не читајте, али не мислам дека би требало да ставам спојлер тагови.

Има и артикли некои напишано за тоа дека оваа малава Енид е шпиун. Прочитав уште пред епизодава па сеа пазев да видам што ќе се дешава со неа. Има повеќе муабети, али најбитното беше кога влезе кај Карл, збореа и кога му викаше "There are too many blind spots. That's how we were able to ..." и Карл ја прекина. Плус знаеме дека има искачано надвор од Александрија без никој да примети. А и интрото и насловот на епизодата (JSS - Just Survive Somehow што му напиша на Карл) беа за неа, а сепак во оваа епизода не беше којзнае колку битна она. Има некои clues, па ќе видиме.

Туку друга ствар, дај потсетете ме никад више да не глеам на Fox, туку да си чекам торент. Ебате тоа реклами на секои 5 минути...

Не мора да е шпион, со оглед дека Волците знаеа за кампот и местоположбата од ранецот на педерот (го заборавив името) што го изгуби кога беа со Дерил. Но девојчето дефинитивно ќе има некоја битна улога и значење за приказната, целото интро и го посветија неа, насловот на епизодата пак е поврзан со неа.

Минатата епизода беше мистерија кој ја пушти свирката, еве видовме сега дека било чиста случајност тоа со камионот, ни волците не го планираа тоа.

Ме интересира тоа што го најдоа пред крај во ранецот дали е поврзано со она што им го покажуваа на Рик & цомпану пред да дојдат во градчето или случајно се поклопи. кој ќе чека

Ме интересира тоа што го најдоа пред крај во ранецот дали е поврзано со она што им го покажуваа на Рик & цомпану пред да дојдат во градчето или случајно се поклопи. кој ќе чека

Истите слики се ;)
Арон кога се заглавија со Дерл во стапицата на Волците го заборави ранецот

Еј ова не е спојлер, али теорија за тоа дека има шпуин во Александрија. Па ако не ви се чита не читајте, али не мислам дека би требало да ставам спојлер тагови.

Има и артикли некои напишано за тоа дека оваа малава Енид е шпиун. Прочитав уште пред епизодава па сеа пазев да видам што ќе се дешава со неа. Има повеќе муабети, али најбитното беше кога влезе кај Карл, збореа и кога му викаше "There are too many blind spots. That's how we were able to ..." и Карл ја прекина. Плус знаеме дека има искачано надвор од Александрија без никој да примети. А и интрото и насловот на епизодата (JSS - Just Survive Somehow што му напиша на Карл) беа за неа, а сепак во оваа епизода не беше којзнае колку битна она. Има некои clues, па ќе видиме.

Туку друга ствар, дај потсетете ме никад више да не глеам на Fox, туку да си чекам торент. Ебате тоа реклами на секои 5 минути...
This. Скроз истово сакав да го пишам, ептен многу хинтови имаше за тоа епизодава...

Отиде и Глен, редно беше :) Ми беше антипатичен лик од почеток

:( и рик тешко да се спаси ...
Ги испоумреа сите ликови ебате

Abe mislam deka Nikolas padna vrz Glen, toa najverojatno bese negovata krv, i nekako Glen ke ispadne ziv, ne bi trebalo da umre na vakov tapa nacin.

Не го сакав нешо многу Глен уште од почеток.. така да не ме допре нешто посебно неговава смрт. Само што на глуп начин го умреа според мене, тоа паѓањето беше малку преувеличено, не можеше ли да го отргне од себе овој што се самоуби. шу знам:toe:[DOUBLEPOST=1445870867][/DOUBLEPOST]
4a39b4679d5f66f5c1846cc75c8dc3f1.jpg

Прва епизода, првиот разговор меѓу Рик и Глен
и последниот:
“I gotta go. Good luck, dumb-ass.”
Океј, сеа се растажив :place:

Последно уредено:
Abe mislam deka Nikolas padna vrz Glen, toa najverojatno bese negovata krv, i nekako Glen ke ispadne ziv, ne bi trebalo da umre na vakov tapa nacin.
што се трипаш бе :) изгледај ја уште еднаш сцената.
И јас би сакал да е така.
Ама ептен изгледа дека е на глен телото а ма овој педеров го немаше
паѓаат

oecIHIQ.png

следна сцена
b583e2b82a0947cc92ce67f14f6f586c.png

jcErKU5.png

како да испари педеров
како да има само едно тело

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom