The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
1.Мајка им се вика така.

2.Уна Маџија, одговорот на втор болд..:)
Па тоа бе ми беше чудно уште кога ја фати онака чудно за раце пред да цркне......ама ај си викам ми се причинува, па си мислев некоја друга Естер да не е оваа :)

Најдобрата епизода во оваа сезона, вредеше што чекавме толку многу!!
Уште сум под импресии од моментите на Дејмон и Елена.
Каква хемија! :rolleyes:
tumblr_m2rvc443WZ1qk381no2_500.gif

^ Изгледа не гледавме иста серија... уште три епизоди... а нема никакво подобрување. :confused:

Иначе ми се свиѓаше муабетов:

Е: Why you don't let people see the good in you?
D: Because when people see good, they expect good. And I don't want to have to live up to anyone's expectations.

Е само тој момент вредеше во цела епизода.
Туку немам видено податок.....продолжена е серијава на 4та сезона или?

Е само тој момент вредеше во цела епизода.
Туку немам видено податок.....продолжена е серијава на 4та сезона или?

Продолжена е. Предвидено е нов негативец во 4та сезона.

Не мрчете и не :гомце: ако не ви се допаѓа не гледајте, поштувам само позитивни мислења за серијава
Поштував и јас на времето.......сега нема ништо позитивно во серијава.

Поштував и јас на времето.......сега нема ништо позитивно во серијава.
тогаш зошто уште ја гледаш ? не приметуваш дека треба да престанеш ?

тогаш зошто уште ја гледаш ? не приметуваш дека треба да престанеш ?
Поради истата причина од која ја догледав Хироус и до некаде Призн Брејк (иако вторава бев огромен фан и неможам да признаам дека малку ја зезнаа на крајот).
И оти се надевам дека ќе ја управат серијава.
Ај просветли ме ти мене што ти беше толку јако последниве епизоди.....ќе гледам како Елна си игра ме сака, не ме сака. Ако сакам да гледам срцепарателни приказни со вамири ќе го пуштам Твајлајт и ќе чекам тоа бледиот да се баци со таа белата.
Или пак фактот дека Ребека е всушност Естер, која во себе го носи духот на Фин, и сака да ги убие сите? Уште малку очекувам Бони да открие дека всушност оваа што ја претворија не и била вистинската мајка туку тоа само сите ја лажеле за да им помага повеќе......мислам ВТФ стана серијава.
Пушти првите две сезони да видиш заплети.....а не ова сега.

:):):) Имам гледано и Twilight и првите 2 сезони од The Vampire Diaries и True Blood, и немој да ме јебеш, фан сум на сите овие што ги набројав, ти кажав ако не ти се допаѓа не гледај, барем јас така правам, сега за тебе не знам. Ама да гледам некој филм што не ми се допаѓа ? WTF ? Зошто ли го правам тоа ? Со надеж дека понатаму ќе биде подобро ? :facepalm:
Поради истата причина од која ја догледав Хироус и до некаде Призн Брејк (иако вторава бев огромен фан и неможам да признаам дека малку ја зезнаа на крајот).
И оти се надевам дека ќе ја управат серијава.
Ај просветли ме ти мене што ти беше толку јако последниве епизоди.....ќе гледам како Елна си игра ме сака, не ме сака. Ако сакам да гледам срцепарателни приказни со вамири ќе го пуштам Твајлајт и ќе чекам тоа бледиот да се баци со таа белата.
Или пак фактот дека Ребека е всушност Естер, која во себе го носи духот на Фин, и сака да ги убие сите? Уште малку очекувам Бони да открие дека всушност оваа што ја претворија не и била вистинската мајка туку тоа само сите ја лажеле за да им помага повеќе......мислам ВТФ стана серијава.
Пушти првите две сезони да видиш заплети.....а не ова сега.

Тhe good guy gone bad , wtf ?!
Не ќе да е он новиот негативец ваљда :cautious:

И аман оваа Елена више..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom