The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ок дафак сеа.....кој е жив, а кој цркна некој да објасни?
Аларик, Тајлер и Клаус.....шо се исподешава оваму со трасфериве низ телава.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Ок дафак сеа.....кој е жив, а кој цркна некој да објасни?
Аларик, Тајлер и Клаус.....шо се исподешава оваму со трасфериве низ телава.
Аларик - мртов пошто Елена умре во водата а бидејќи Аларик беше поврзан со животот на Елена, кога таа умре, умре и тој. Само шо Мередит и дала вампирска крв на Елена и таа умре со таа крв во нејзиниот систем што значи сеа таа ќе биде вампирка.
Клаус - жив, со помош на Бони , Клаус е во телото на Тајлер ( исто како кога беше во телото на Аларик)
а ваљда Тајлер е сеуште жив, па кога Клаус ќе го напушти неговото тело, Тајлер ќе си биде пак Тајлер

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Фантастично финале, за жал само отвори многу нови заплети за кои ќе чекаме дури до есен да почнат да се разјаснуваат.

Значи сепак Дејмон е првиот брат кого го запознала Елена.

Каква ли ќе биде Елена сега во својата нова улога?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.697
Поени од реакции
34.223
Каква ли ќе биде Елена сега во својата нова улога?
Па види.. досега не се трпеше па сега кога се' е магнифицирано (наш збор е ова?)..
Cranky all the way!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Па види.. досега не се трпеше па сега кога се' е магнифицирано (наш збор е ова?)..
Cranky all the way!
Леле стварно сега кога ќе почне да драми за се и сешто само како вампирка... :pos:

Што знам... сега кога веќе е вампирка двоумењето меѓу Дејмон и Стефан ќе е уште понагласено... пак ќе има околу ова, без разлика што си ја донесе одлуката претходно. Ама човек била бе, човечки е да се греши. :pos:
Или пак ќе се поништи бришењето на спомени од Дејмон и ќе сфати дека него првин го запознала... ако има нешто тоа везе кој прв ја запознал.
Како и да е, наредна сезона ја очекувам да трчка по Дејмон. <3

За Тајлер првин мислев дека е мртов, ама Бони не би сторила такво нешто.

И дај нека ја вратат за наредна КЕТРИН! Нема смисла више!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Пак јас. :)

Ај некој нека ме потсети како уствари оригиналните вампири настанале.
Нели беше прво создаден Мајкл и после на децата неговата крв им беше сервирана уз вино и кога беа убиени од негова рака станаа вампири. Нели го прави сето ова Мајкл да е првобитниот вампир?
Ако е вака тоа значи дека Клаус, Ребека и компанија вампири треба да се мртви пошто го убија Мајкл?
Ај да објасни некој околу создавањето зашто стварно не ми текнува баш како беше. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Мајкл е потоа - за да ги гони чедата кои забегале :D

Иј датибам... оти бе не ми текна дека вака ќе заврши, значи не бега нова напната сезона.

note to myself, серија помалце засега :P

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Искрено со оглед на цела сезона, управија работа со финалево.....имаат материјал за да работат во 4та сезон, е сеа колку ќе ја усерат тоа е веќе друга работа....

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
У четврта сезона првата епизода ќе биде трансформацијата на Елена и маката на Бони да ја спречи истата , Елена да не стане вампирка, при што Бони најверојатно ќе треба да прави ствари кои не помислила до сеа да ги прави, лоши ствари. Инаку телото на Клаус не изгорело , така да Џозеф останува и во 4тата сезона :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Е сеа де , нели Тајлер требаше да умре.

Иначе добро финале, сеа очекувам повеќе к*рвеста Елена :sneaky:

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
Malce so zadocnuvanje ama sepak moram da kazam deka finaleto bese odlicno! dosta presvrti se slucija mi se dopadna mnogu :) i fala bogu Damon bil prv, mozebi Elena vo novata sezona ke se predomisli ^__^ *fingers crossed*

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
BTW, Нина Добрев /Елена/ моментно си е во Бугариjа. Може и да живеат во соседство - сестра ми денеска jа видела во ресторан на 200 метра от апартамента ми.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Да еве и две слики со случаjни луге.

Kajgana Shop

На врв Bottom