The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^ДА? :vozbud:Што, како?:vozbud:
Оти едина работа ради која му се лутам на Дејмон е ради неа.

Лекси.
Изгледа во 5та епизода пак ќе се појавела. Ваљда пак некој флешбек на Стефан, ама ќе видиме.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Скидам капа! :vozbud:
Продолжуваат со стил ко и секогаш. Сега Стефан е ист ко Дејмон на почеток на прва сезона. Во право си Дитрих, и тој има потенцијал за ѕвер. :D

Промово :vozbud:

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Скидам капа! :vozbud:
Продолжуваат со стил ко и секогаш. Сега Стефан е ист ко Дејмон на почеток на прва сезона. Во право си Дитрих, и тој има потенцијал за ѕвер. :D

Промово :vozbud:
Стефан BEAST :D најомилен ми е моментално.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Во мај ако некој ме праша која ти беше најдобра епзиода од третава сезона, нема да знам што да му одговарам.
Страшна е сезонава, иако сега ме интересира како ќе објаснат ова, a vampire who hunts vampires.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Best episode, ever ever ever ever ever ever.
So much adrenaline.

Фалеше само некоја магија на Бони и се ќе бешее.
Мислам дека на претходните епизоди им фали нормалност.. нормален човек да промени малку. а.к.а Мат.Супер е што доби малку повеќе скрин тајм оваа епизода.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Мислам дека Тајлер нема да биде ист како што беше...
Може ќе биде некако поврзан со Клаус :sneaky:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јасно е тоа... него Фин ваљда мислеше дека ќе има промени и во однесувањето, дека можеби Клаус би имал некакво влијание врз него... како и да е, ќе видиме што ќе прават... засега им иде фантастично!

Член од
16 октомври 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечкоми. :P
Ме интересира дали некој има нешто прочитано од книгите и дали се најдуваат негде да се купат низ Скопје?
Фала. Пријатно :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечкоми. :P
Ме интересира дали некој има нешто прочитано од книгите и дали се најдуваат негде да се купат низ Скопје?
Фала. Пријатно :)
Епа побрзај да ја изгледаш и да не стигнеш. Серијава е Најдобра. Третава сезона све подобри и подобри епизоди има.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена, дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечко ми.
Само биди сигурна дека не е волкодлак бидејќи после ќе бараш помош од некој хибрид како на пример од мене.
*(не бе што ви е не сум ни јас заразен со серијава : P)

Дејствието навистина многу бргу се одвива што не е лошо под услов да не запрат одеднаш и да го успорат темпото мада не гледам како би можело да се случи тоа сега кога е разбуден Мајкл. Тејлор е сега глана фаца таму мислам тој е посилен и од вампир и од волкодлак таа е логиката, би требало да игра улога во уништување на Клаус бидејќи видовме дека не е му е роб или такво нешто, ме зачуди воопшто зошто не го нападна. Како и да е ќе биде весело понатаму.

Инаку си мислав да не ја гледам епизодата па да спојам две по ред следен петок ама некако слабо ми оди тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom