The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
^ДА? :vozbud:Што, како?:vozbud:
Оти едина работа ради која му се лутам на Дејмон е ради неа.

Лекси.
Изгледа во 5та епизода пак ќе се појавела. Ваљда пак некој флешбек на Стефан, ама ќе видиме.

Скидам капа! :vozbud:
Продолжуваат со стил ко и секогаш. Сега Стефан е ист ко Дејмон на почеток на прва сезона. Во право си Дитрих, и тој има потенцијал за ѕвер. :D

Промово :vozbud:

Скидам капа! :vozbud:
Продолжуваат со стил ко и секогаш. Сега Стефан е ист ко Дејмон на почеток на прва сезона. Во право си Дитрих, и тој има потенцијал за ѕвер. :D

Промово :vozbud:

Стефан BEAST :D најомилен ми е моментално.

Во мај ако некој ме праша која ти беше најдобра епзиода од третава сезона, нема да знам што да му одговарам.
Страшна е сезонава, иако сега ме интересира како ќе објаснат ова, a vampire who hunts vampires.
296409_210868338978659_147625805302913_487686_1497678240_n.jpg

Best episode, ever ever ever ever ever ever.
So much adrenaline.

Фалеше само некоја магија на Бони и се ќе бешее.
Мислам дека на претходните епизоди им фали нормалност.. нормален човек да промени малку. а.к.а Мат.Супер е што доби малку повеќе скрин тајм оваа епизода.

Мислам дека Тајлер нема да биде ист како што беше...
Може ќе биде некако поврзан со Клаус :sneaky:

Јасно е тоа... него Фин ваљда мислеше дека ќе има промени и во однесувањето, дека можеби Клаус би имал некакво влијание врз него... како и да е, ќе видиме што ќе прават... засега им иде фантастично!

Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечкоми. :P
Ме интересира дали некој има нешто прочитано од книгите и дали се најдуваат негде да се купат низ Скопје?
Фала. Пријатно :)

Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечкоми. :P
Ме интересира дали некој има нешто прочитано од книгите и дали се најдуваат негде да се купат низ Скопје?
Фала. Пријатно :)

Епа побрзај да ја изгледаш и да не стигнеш. Серијава е Најдобра. Третава сезона све подобри и подобри епизоди има.

Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена, дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечко ми.

Само биди сигурна дека не е волкодлак бидејќи после ќе бараш помош од некој хибрид како на пример од мене.
*(не бе што ви е не сум ни јас заразен со серијава : P)

Дејствието навистина многу бргу се одвива што не е лошо под услов да не запрат одеднаш и да го успорат темпото мада не гледам како би можело да се случи тоа сега кога е разбуден Мајкл. Тејлор е сега глана фаца таму мислам тој е посилен и од вампир и од волкодлак таа е логиката, би требало да игра улога во уништување на Клаус бидејќи видовме дека не е му е роб или такво нешто, ме зачуди воопшто зошто не го нападна. Како и да е ќе биде весело понатаму.

Инаку си мислав да не ја гледам епизодата па да спојам две по ред следен петок ама некако слабо ми оди тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom