The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
^ДА? :vozbud:Што, како?:vozbud:
Оти едина работа ради која му се лутам на Дејмон е ради неа.

Лекси.
Изгледа во 5та епизода пак ќе се појавела. Ваљда пак некој флешбек на Стефан, ама ќе видиме.

Скидам капа! :vozbud:
Продолжуваат со стил ко и секогаш. Сега Стефан е ист ко Дејмон на почеток на прва сезона. Во право си Дитрих, и тој има потенцијал за ѕвер. :D

Промово :vozbud:

Скидам капа! :vozbud:
Продолжуваат со стил ко и секогаш. Сега Стефан е ист ко Дејмон на почеток на прва сезона. Во право си Дитрих, и тој има потенцијал за ѕвер. :D

Промово :vozbud:

Стефан BEAST :D најомилен ми е моментално.

Во мај ако некој ме праша која ти беше најдобра епзиода од третава сезона, нема да знам што да му одговарам.
Страшна е сезонава, иако сега ме интересира како ќе објаснат ова, a vampire who hunts vampires.
296409_210868338978659_147625805302913_487686_1497678240_n.jpg

Best episode, ever ever ever ever ever ever.
So much adrenaline.

Фалеше само некоја магија на Бони и се ќе бешее.
Мислам дека на претходните епизоди им фали нормалност.. нормален човек да промени малку. а.к.а Мат.Супер е што доби малку повеќе скрин тајм оваа епизода.

Мислам дека Тајлер нема да биде ист како што беше...
Може ќе биде некако поврзан со Клаус :sneaky:

Јасно е тоа... него Фин ваљда мислеше дека ќе има промени и во однесувањето, дека можеби Клаус би имал некакво влијание врз него... како и да е, ќе видиме што ќе прават... засега им иде фантастично!

Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечкоми. :P
Ме интересира дали некој има нешто прочитано од книгите и дали се најдуваат негде да се купат низ Скопје?
Фала. Пријатно :)

Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечкоми. :P
Ме интересира дали некој има нешто прочитано од книгите и дали се најдуваат негде да се купат низ Скопје?
Фала. Пријатно :)

Епа побрзај да ја изгледаш и да не стигнеш. Серијава е Најдобра. Третава сезона све подобри и подобри епизоди има.

Сега ја почнав серијата и сум страшно заразена, дури имам моменти кај шо ми иди да му гризнам од вратот на дечко ми.

Само биди сигурна дека не е волкодлак бидејќи после ќе бараш помош од некој хибрид како на пример од мене.
*(не бе што ви е не сум ни јас заразен со серијава : P)

Дејствието навистина многу бргу се одвива што не е лошо под услов да не запрат одеднаш и да го успорат темпото мада не гледам како би можело да се случи тоа сега кога е разбуден Мајкл. Тејлор е сега глана фаца таму мислам тој е посилен и од вампир и од волкодлак таа е логиката, би требало да игра улога во уништување на Клаус бидејќи видовме дека не е му е роб или такво нешто, ме зачуди воопшто зошто не го нападна. Како и да е ќе биде весело понатаму.

Инаку си мислав да не ја гледам епизодата па да спојам две по ред следен петок ама некако слабо ми оди тоа.

Back
На врв Bottom