The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Густо има да биде.... Дефинитивно ке гледаме љубовен триаголник меѓу Елена, Стефан, Кетрин и Дејмон :) најмногу ме интересира како Стефан ќе реагира на Кетрин и дали Елена ке се сплетка со Дејмон. Новава сезона осеќам дека ке бидне уште повозбудлива од правата. Ајде уште малку :)

I

Intex

Гостин
Густо има да биде.... Дефинитивно ке гледаме љубовен триаголник меѓу Елена, Стефан, Кетрин и Дејмон :) најмногу ме интересира како Стефан ќе реагира на Кетрин и дали Елена ке се сплетка со Дејмон. Новава сезона осеќам дека ке бидне уште повозбудлива од правата. Ајде уште малку :)
Тотален офтопик: Четириаголник (хм, правоаголник, квадрат:)).

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
I

Intex

Гостин
Искрено, очекувам уште во првата епизода да видам топлес сцени од Кетрин. Не од Елена, од Кетрин.:P

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ц ц ц ни слика бе на вас човек да не ви остави....:) Уште колку дена останаа?

Н

'Никола'

Гостин
3 се со оглед на тоа дека кај нас торентот ќе стигне утрото на 10ти :)
Во право си за тоа, но јас планирам во живо да ја гледам на некој стрим. Се надевам нема да се зафркнам ко со Лост претпоследната епизода коа ми падна интернетот на сред епизода.:)

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ајде ни почна серијава :vozbud: едвај ја чекам првава епизода :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Во право си за тоа, но јас планирам во живо да ја гледам на некој стрим. Се надевам нема да се зафркнам ко со Лост претпоследната епизода коа ми падна интернетот на сред епизода.:)
Па како и да правиш пак на 10ти ќе ја гледаш во 2 и пол, три саатот сабајле е некаде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom