The Vampire Diaries

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Па редно време беше да убијат некој лик. Тоа е тоа што ја правеше серијата интересна и беше неочекувано. У последно време убиваа нови ликови шо се појавиле во неколку епизоди и тоа не е интересно. Доста веќе држење на заложници и пуштање на слобода, одма убивање!

Ќе биде милион пати поинтересно ако ги убијат Мет, Тајлер, Керолајн и Џереми. Со некоа интересна смрт секако, да почне да се движи малце серијава, не само у место тупкање.

Еве и промо за наредната на 17 јануари

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Конечно епизода годинава која не беше просечна или подпросечна!
Акцијата, и убивањето беше тоа што ја движеше серијава, а после убиството на Аларик не се осмелија да убијат никој друг.
Не дека којзнае колку битен лик умре, ама сепак умре некој.
Ваљда на поарно ќе тргне сезонава.

Ф

Фил Ајви

Гостин
hahahahhahahaha ima li poretardirana scena od onaa koga Dzeremi ja napadna Elena hahahahahha i drugite isto..... did it work hahahahhahaha smesna e serijava

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
што бе, нова ли епизода имало? :pos:
нели се на пауза и овие? :confused:

D

dystopian

Гостин
Абе кајганџии, ја гледа уште некој серијава? Изгледа јас станав единствениот Vampire Diarrheas loyal fan на форумов. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе кајганџии, ја гледа уште некој серијава? Изгледа јас станав единствениот Vampire Diarrheas loyal fan на форумов. :D
Не бе и јас ја пратам, ама не знаев дека завршил зимскиот распуст за вампирите. Ти ме потсети да ја симнам новата епизода ќе ја изгледам наредните денови.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ја изгледав бе, ама незнаев кој збор да го употребам за да опишам колку беше мутава епизодава.
40 минути ми делуваа како 5 саата.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас ја симнав вчера, ама ќе видам кога ќе ја гледам. После вашите коментари дефинитивно нема да се брзам :)
Иначе и најпосветениот фан на ВД што го знам ја прекинал, така да тоа доволно зборува за квалитетот. Јас ја ставив у групата на серии кои ќе ги гледам кога неам попаметна работа, таман да ме насмее Дејмон. :)

Иначе прочитав дека изгледa ќе прават спин-оф на ВД - The Originals :confused:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Мене новата епизода ми беше интересна. Колку што веќе може да биде интересна серијава, ама очекувањата не ми се како порано па затоа и сеуште имам интересни моменти со серијата.

Туку друго ми текна, ова гратчево Мистик Фолс, ептен е депресивно и ужасно за живеење. За неколку години им загинаа двајца градоначалници, десетици видни и угледни граѓани и стотици други жители и сите под некои нејасни и мистериозни околности. Па јас да бев жител на овој град уште одамна ќе се преселев на некое друго место.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Просечна епизода, ама секогаш кога ќе ги замешаат Оригиналите во приказната се затупува се. Се заебаа сценаристите со тоа дека не можат да бидат убиени и сега не можат никако да се отерасат од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom