The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе ова Оригиналниве да не планира да ја гледа некој?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847

Јас ќе ја гледам. Премиера ќе биде мислам дека октомври/ноември негде. Така прочитав на википедија пред некој ден. Ме мрзи сега пак да видам.

L

Lu

Гостин
Јас ја гледам моментално, стигната сум до 10 епизода :)

Инаку пред 1 месец почнав да ја гледам серијава и веќе ги изгледав 1 и 2 сезона, и сега сум стигната до 10_та епизода од сезона 3 :)

Немам зборови да ја опишам серијава, фантастична е, и моментално третава сезона со Оригиналите ми е најјака.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас ја гледам моментално, стигната сум до 10 епизода :)

Инаку пред 1 месец почнав да ја гледам серијава и веќе ги изгледав 1 и 2 сезона, и сега сум стигната до 10_та епизода од сезона 3 :)

Немам зборови да ја опишам серијава, фантастична е, и моментално третава сезона со Оригиналите ми е најјака.
Уствари друга серија е тоа со Оригиналните :) Спин-оф, со една епизода излезена, ама во склоп на ВД. :)
Него ти завидувам, го гледаш најдоброто од серијата. Ах колку јака само беше, дури и мака ми паѓа...
Iceboy јас не планирам засега... ВД ја гледам чисто ради Иан, а мислам дека ќе го нема него тука, така да не би. :)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Јас почнав да ја гледам серијата со оригиналните. Многу е добра сега за сега. 3 епизоди се излезени. Јас ја препорачувам да ја гледата мене моментално ми е многу подобра од ДВ.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Вреди ли да се продолжи серијава, јас ја оставив на почеток мна трета сезона

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Она со љубовта на сајлас е шит жими се, ја баш сакав да бидне нешо со елена и дејмон :(

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Ова со двојнициве е глупости, баш го гледав промото за наредната епизода нема знаци на опоравување на серијава.(n)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Си продужуе сапуницата бре, ама јас ете сеуште ја гледам серијата, не знам ни зошто ама некако сеуште привлечна ми е. Јасно ми беше дека штом има двојник на Стефан ќе има и на Елена, а и логично беше уште од првата сезона дека има и трета постара двојничка.

Како и да е, ако имаат резон треба оваа да е последна сезона и да завршат колку толку достоинствено со серијава.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас почнав да ја гледам серијата со оригиналните. Многу е добра сега за сега. 3 епизоди се излезени. Јас ја препорачувам да ја гледата мене моментално ми е многу подобра од ДВ.

И мене ми се свиѓа многу таа серија.
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 13:41 ---
Само глупо е со овие копииве, сега и од Стефан копија, па може и од Дејмон ќе има. Глупости.

Kajgana Shop

На врв Bottom