The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
not cool.
TVD423A_0123b.jpg-64960e78-t3.jpg

Абе ова Оригиналниве да не планира да ја гледа некој?

Јас ќе ја гледам. Премиера ќе биде мислам дека октомври/ноември негде. Така прочитав на википедија пред некој ден. Ме мрзи сега пак да видам.

Јас ја гледам моментално, стигната сум до 10 епизода :)

Инаку пред 1 месец почнав да ја гледам серијава и веќе ги изгледав 1 и 2 сезона, и сега сум стигната до 10_та епизода од сезона 3 :)

Немам зборови да ја опишам серијава, фантастична е, и моментално третава сезона со Оригиналите ми е најјака.

Јас ја гледам моментално, стигната сум до 10 епизода :)

Инаку пред 1 месец почнав да ја гледам серијава и веќе ги изгледав 1 и 2 сезона, и сега сум стигната до 10_та епизода од сезона 3 :)

Немам зборови да ја опишам серијава, фантастична е, и моментално третава сезона со Оригиналите ми е најјака.

Уствари друга серија е тоа со Оригиналните :) Спин-оф, со една епизода излезена, ама во склоп на ВД. :)
Него ти завидувам, го гледаш најдоброто од серијата. Ах колку јака само беше, дури и мака ми паѓа...
Iceboy јас не планирам засега... ВД ја гледам чисто ради Иан, а мислам дека ќе го нема него тука, така да не би. :)

Јас почнав да ја гледам серијата со оригиналните. Многу е добра сега за сега. 3 епизоди се излезени. Јас ја препорачувам да ја гледата мене моментално ми е многу подобра од ДВ.

Вреди ли да се продолжи серијава, јас ја оставив на почеток мна трета сезона

Она со љубовта на сајлас е шит жими се, ја баш сакав да бидне нешо со елена и дејмон :(

Ова со двојнициве е глупости, баш го гледав промото за наредната епизода нема знаци на опоравување на серијава.(n)

Си продужуе сапуницата бре, ама јас ете сеуште ја гледам серијата, не знам ни зошто ама некако сеуште привлечна ми е. Јасно ми беше дека штом има двојник на Стефан ќе има и на Елена, а и логично беше уште од првата сезона дека има и трета постара двојничка.

Како и да е, ако имаат резон треба оваа да е последна сезона и да завршат колку толку достоинствено со серијава.

Јас почнав да ја гледам серијата со оригиналните. Многу е добра сега за сега. 3 епизоди се излезени. Јас ја препорачувам да ја гледата мене моментално ми е многу подобра од ДВ.

И мене ми се свиѓа многу таа серија.
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 13:41 ---
Само глупо е со овие копииве, сега и од Стефан копија, па може и од Дејмон ќе има. Глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom