The Mentalist

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
The Mentalist

7 hours ago
Jane puts his plan into action. New episode of #TheMentalist starts right now!

Хмммм.
Еве еден коментар на фб од некој шо гледа
1. So to clarify.. the ep 6 shown in the usa last night was the one shown in canada the week before and this was put online ....
2. No show was aired last night .....
The 06 that was online last week was shown in canada and not in the us thus canada was 1 episode ahead ...
So next week , the 17th will be episode 7 .... so the usa and canada will be back on par ...

Шуш Буш.

Пошо мене лично не ме засегаат многу споилерите, т.е. се ми е исто дали ќе бидам изненаден или ќе дознаам порано. Ако следново Е вистана, тогаш оние кои не се како мене, нека не читаат. Веста е од 6 август.

:icon_lol:

Ја уште мислам дека е Партриџ. :D

Остана уште ГБ, РС е ослободен од сомневањата.
Според како се одвиваат работите, и ако не не излажа главниот, тогаш останува дека РЏ е ГБ.
Ако испадне дека е некој надвор од листава, ја идам на Волтер Машб(у)рн, иако не е лице од законот:D

Останува у наредните епизоди да исчезнат Ван Пелт и Ригзби, Црвениот да ги делитне:icon_lol:

Ригзби нешто чуден епизодава беше, како она ко ги праша ВП и Чо дали мисла дека е ок да си го отепа газдата.....

Остана уште ГБ, РС е ослободен од сомневањата.
Според како се одвиваат работите, и ако не не излажа главниот, тогаш останува дека РЏ е ГБ.
Ако испадне дека е некој надвор од листава, ја идам на Волтер Машб(у)рн, иако не е лице од законот:D

Останува у наредните епизоди да исчезнат Ван Пелт и Ригзби, Црвениот да ги делитне:icon_lol:
Сигурно е еден од седумте, шо начи оти не е Волтер Машбурн, ама не значи дека сите од листата шо мислиме дека се умрени се стварно умрени. Не ја покажаа главата на Партриџ у оваа епизода. Плус, на промото, Ред Џон пак зборува со таков фани воис, шо значи дека ако е Бертрам, нема поента да зборува така. Плус, кога им ги багираа телефоните у првата епизода од сезонава, у таа зградата кај шо го убија Партриџ, на ЏиПиЕс го покажуваше само Партриџ и никој друг. Совршениот начин да се изгуби од листата Партриџ е да исценира сопствена смрт, и плус да има мајндблоун крај на чаптерот за Џони.

Промото за „Ред Џон“:

Инаку низ интернет кружи оваа слика извадена од промото:
image.jpg

Ликот во црквата дефинитивно личи на Томас Мекалистер, но не мора да значи дека тој е Ред Џон. Сепак шерифот би бил жив, што значи дека и Партриџ може да e жив. :)
п.с. На 0:24 на десната рака на Богородица стои гулаб :D

Ликот од најавата нема коса, колку што можам да видам на снимката, па би рекол дека е Бертрам. И верувам дека има добар background story. Незнаеме ништо за неговото минато. А и "опседнатоста со Вилијам Блејк" некако ме асоцира на него, како и се друго спомнато овде - http://forum.kajgana.com/threads/the-mentalist.41308/page-7#post-6116036. Останува да видиме. Интересен развој на настаните во претходните епизоди, овде треба да кулминира.

Сега ќе и‘ седнам на последната, нешто ми се уврте у глава па да си прашам... Што беше финта со близнакот на Киркланд? Мислам дека кажа Киркланд дека е мртов, ама не ми текнува баш што точно кажа... Што ако уствари близнакот е Ред Џон?
Не знам што се фаќам секогаш за близнаците...

Сега ќе и‘ седнам на последната, нешто ми се уврте у глава па да си прашам... Што беше финта со близнакот на Киркланд? Мислам дека кажа Киркланд дека е мртов, ама не ми текнува баш што точно кажа... Што ако уствари близнакот е Ред Џон?
Не знам што се фаќам секогаш за близнаците...

Рече дека исчезнал и никогаш не го нашол, но длабоко во него знае дека е мртов. Инаку, ако му веруваме на Хелер за листата, не би требало да се случи такво нешто.

Ако му веруваме на Хелер, тогаш останува некој од овие двајца. Зошто да каже вистина дека е еден од тие седум, а тука да прави вака, па да испадне некој од веќе отпишаните.

1294255_10152017660884861_405910361_o.jpg

Абе не го слушајте Хелер, гледате Џејн ви вика на никој да не верувате. :P

Ако му веруваме на Хелер, тогаш останува некој од овие двајца. Зошто да каже вистина дека е еден од тие седум, а тука да прави вака, па да испадне некој од веќе отпишаните.

1294255_10152017660884861_405910361_o.jpg

Според мене овој од лево не е! :D

Ја па уште се надевам дека Ред Џон не е на листата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom