The Mentalist

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е, знам дека човекот на Ред Џон или баш тој имаше тетоважа на една шака/зглоб облечен како чувар на затвор кога убиваше сведок во затвор, тоа беше во некоја од првите сезони.
Во денешнава епизода се појавува баш овој детал:D Закон серија!

Се надевам дека нема во следната епизода сите да ги испоубие, вклучувајќи се и себеси.

Првите 5 минути, како и последните 10 беа најинтересни. Другите ќе ги оцениме со средна оцена:D

Кога им кажа дека РЏ има 3 точки на левото рамо, ми дојде идеја дека сите пет ќе имаат таква тетоважа.
На крај испадна имале само тројца.

Гледајќи ја епизодава, ми дојде една идеја која испадна точна, барем според промото горе.
Ако Тиа Кингсли(или како и да беше) е убиена од РЏ, Брет Стајлс не би можел да ја убие. Локацијата му била непозната, а во епизодава испадна дека бил некаде подалеку, користел авион.

Ќе биде занимливо, 2 недели до откривањето на Ред Џон. Барем според името на епизодата која доаѓа тогаш.

Убава епизода, според промото што го гледам за наредната епизода најверојатно ќе се испостави дека Ригзби е дел од организацијата на Ред Џон. (He's one of them...Nobody leaves!!!)
Моја теорија е дека Бруно Хелер не излажал оти Ред Џон е еден од 7мината сомнителни.
Ги исклучувам тројцата што се бележани од таа листа.
Можно е некакво воскреснување на Брет Партриџ и како наводно неговата смрт е всушност лажна, што и не е ништо чудно за театралец како него. Мислам дека Киркленд е дефинитивно мртов и го исклучивам него од таа листа. Што знам Стајлс некако ми е Meh за сериски убиец, посебно кога се знае дека е лидер на култ и веќе е доволно фрик.
Така што засега останува дека Ray Haffner е идеален да биде Ред Џон според мене.

Сцената на крајот е и season finale материјал. Ко виде дека тројцата имаат тетоважи му светна дека цела организација си ја обележувал Џонија.

И да се намочам во промото, то ти е упатство како да ти сјебат наредна епизода во само 19 сец.

Бертрам ми се чини дека не е, инаку зошто веднаш би телефонирал? Изгледа се исплаши дека ќе се открие дека е вплетен во мрежата, ништо друго. Рид, некако преочигледно беше она со висината... Шерифот, има некоа логика, особено затоа што многумина најверојатно го отфрлија од оваа листа после доказот дека не се плаши од висина. Од искуство, има шанси Хелер да изведе нешто како теоријата на @Windfucker или нешто уште почудно и понеочекувано.
Како и да е, изгледа многу ја искомплицираа работава, мислам дека крајот на 3тата сезона си беше и крај на серијата, а се потоа е надоградување. Барем за мене си изгледаше како одличен крај на ваква серија.
Не дека приказната и понатаму не е одлична, но некако мислам дека ја претераа. Ќе видиме што ќе излезе на крајот, да не зборувам пред време.

Treba da ja zaboravam temava dodeka ne ve stignam so epizodite!!!

Inace 6ta sezona do koja epizoda se stignati?

Денешнава епизода кога ќе ја има за симнување?

Инаку стварно ми е тешко да типувам кој би бил РЏ и ептен ми е бед што доаѓа делот каде некој од тимот(Ригзби,Чо,Ван Пелт,Лизбон) ќе му биде пријател на РЏ, барем така мислам дека ќе биде.

• Вау
Reactions: ob1
Оваа недела немаше епизода, така? Епизодата Fire and Brimstone беше претходната недела, не знам оти ИМБД пишува дека вчера се емитуваше. :confused:
The Great Red Dragon е наредна и таа ќе оди на 17ти.

Оваа недела немаше епизода, така? Епизодата Fire and Brimstone беше претходната недела, не знам оти ИМБД пишува дека вчера се емитуваше. :confused:
The Great Red Dragon е наредна и таа ќе оди на 17ти.
Нели вечерва требаше The Great Red Dragon?

The Mentalist
Due to live #NFL Football Sunday, #TheMentalist start time will be 10:46ET/9:46CT East/Central Time Zones ONLY|

Ова на фб го најдов..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom