До сг што виде, само глупости. Гледаш и немаш појма што се дешава и што е поента, све што памту су само имиња Галадриел и Тео зашто су звучни, нема никакв осеќај дека е некакв lore, увек при крај на епизоду убацив нешто јаки4ко, у претходну беше вулкан и чур, епик, сг кажасва дека е Мордор тој и голем к. Character development, што е тој? Онај Галадриел што гу гледамо на серију, да не личеше на глумицу од Lord of the rings, ја само ке чекаше кд ке гу избацив љуту тинејџерку од овуј серију, или кд ке дојде више некој едн шамар да ву залепи. Како цурата да нема појма дека има моќ и магие. У Lord of the rings сестра мисле читаше и имплементираше њојни мисле у главу на други, а туј една сцена не пројде куде она не се жали, нешто dEeP философира и се понаша како некој outcast. Глупости. Едино нешто што беше интересно е кд се појависва онија бели магични људи сс поцрнети прсти како сс јаглен да цртале, они бесва кул и мистериозни и повише имасва Галадриел vibe него овај исфрустрирана 2000годишна тинејџерка што највероватно најбољи plot twist би било на крај да изјави дека она уствари не е Галадриел него комшика на Галадриел и ги тролала цело време. Све у пм, повише емоцие сам имала кд сам гледала некој лош француски филм него овај патетика од серију. Rip