THE LAST UNIVERSE @ Club B2 - 19.09.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
А добро бе толку ли не можеше ова интрото "Po povod 5 godini...." да се напише со кирилица?
PS: WTF e WRC???

А добро бе толку ли не можеше ова интрото "Po povod 5 godini...." да се напише со кирилица?
PS: WTF e WRC???

На флаери од транс журки латиница е закон бе... кирилица само ќе го угрди флаерот хахааха...

И како „ху д фак ис....“, WRC e Wonderland Residents Crew, или сеа преименувани Sun Production... :)

Дај немој вакви испади... ;)

WRC e Wonderland Residents Crew, или сеа преименувани Sun Production... :)
На флаерот пишува 5 години постоење на WRC и една година на Sun Production. Ако едно нешто го преименувам тоа би требало да престане да се брои во постоење, туку да почне да се брои новото име. Не знам зошто вакви грешки прават организаторите. (т.е. знам ама нема сеа да навлегувам во тоа). Се гледаме на журка. :smir:

WRC значи Wonderland Resitents ај ако не расправајте се сеа што значи и како требало да биде..Sun Production е целата организација а Wonderland Residents им е нешо као лејбл на еци и даре.. бар ја така го сваќам:)

marko od imaginary sight istata vecer ke pusta muzika i vo bogomila, taka da ke dojde vo b2 isto kolku sto dojde i minatioit pat.

marko od imaginary sight istata vecer ke pusta muzika i vo bogomila, taka da ke dojde vo b2 isto kolku sto dojde i minatioit pat.

Ке свири на оваа журка 100% настапот е потврден и се е договорено. Минатиот пат навремено беше најавено од наша страна дека нема да свири.

A SYNESTHESIA,da ne bide ko vchera na DVE REKI??Se iskrsiv od plesovi do sabajle - D O M A!!!!:kesa:

Абеее звучи добро да.. Ама б2?!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom