The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
дааааааа бе сеа глеам на епизод календар епизода ќе има вечер
ха

Јас скроз заборавив, lol! сега иде на данлоуд.

Јас ја симнав ама многу возбуда од тронови и уште не сум ја изгледал.

Ќе има 13 епизоди и веројатно ќе се заврши случајот во оваа сезона.

Предобар старт. Истата атмосфера од минативе две сезони уште е присутна, а и ликов на Питер Сарсгард е 10ка.

Предобар старт. Истата атмосфера од минативе две сезони уште е присутна, а и ликов на Питер Сарсгард е 10ка.

Kaко не.

Нема драма елементот, поврзувањето, како што беше за фамилијата.
Не ми е повеќе реална, пошо беше мало гратче и од Роузи сите некако беа засегнати, сеа убиство ко ништо не е.. секојдневие.

Хуморот го качиле малку, со тоа новиот партнер, и тоа.
А, и интрото го имаат буричкано.

Ама да, високи очекувања имав. Сега засега е повеќе од ОК. Пошо да, сивилото и дождот и џемперите се сеуште тука. :)

Kaко не.

Нема драма елементот, поврзувањето, како што беше за фамилијата.
Не ми е повеќе реална, пошо беше мало гратче и од Роузи сите некако беа засегнати, сеа убиство ко ништо не е.. секојдневие.

Хуморот го качиле малку, со тоа новиот партнер, и тоа.
А, и интрото го имаат буричкано.

Ама да, високи очекувања имав. Сега засега е повеќе од ОК. Пошо да, сивилото и дождот и џемперите се сеуште тука. :)

Who fucks you :D
Се осврнав на атмосферата општо како загадочна, сива и мистериозна, не дадов мислење за драма елементот(?) и за интеракцииве на ликовиве.. ама ево збор два и за то:

Сиетл е све, само не мал град. За Рози беа засегнати пошо беше типична white american girl, вдомена, сакана итн.
Убиенава во случајов е бездомничка и курва. Не гледам да би се потресил некој ептен за нејзе, фамилија не знам дали имала воопшто. Плус имаме и две слични девојчиња на нејзе, за кои уште многу малце знаеме. Не те сфаќам како не ти била реална, не е ова banshee за да не се реални случувањава. Плус ја имаме Линден со фаците.. :)

Мислам сега дека повеќе внимание ќе посветат на психолошките профили на главниве ликови и на психопатов во затвор. Не чека интересна сезона, слушај ме. : )

Мрачен старт на новата сезона, баш каков што сакаме.
976689_517668918283095_615741749_o.jpg

Холдер ми е малку чуден, нешто здраво се храни и се набилдал, некако поуникатен ми беше коа беше како наркоман и кога одеше на работа со дуксерици :)

Како и да е секој еволуира, битно Линден не ги запоставила џемперите !

Одличен впечаток ми остави почетоков. Ми фалеа Холдер и Линден. Репликите на Холдер. :D

Не планирав да ја гледам трета сезона, ама ја изгледав дуплата епизода и ми се допадна ептен.

Не можам против џемперите на Линден.

And here we go again. :)

Фино и нејќам да правам споребда бидејќи Рози Ларсен беше една и единствена и тие две сезони ќе останат уникатни.
Иако да има надеж во сезонава, интересна беше дуплава. Најде гробница, се откри што било со цртежот, интересно започна, овој новиов партнер е интересен, само мене оваа малава шо има personalitty disorder и не знае дали е машко или е женско ме нервира страшно многу, барем засега.

Фино и нејќам да правам споребда бидејќи Рози Ларсен беше една и единствена и тие две сезони ќе останат уникатни.
Иако да има надеж во сезонава, интересна беше дуплава. Најде гробница, се откри што било со цртежот, интересно започна, овој новиов партнер е интересен, само мене оваа малава шо има personalitty disorder и не знае дали е машко или е женско ме нервира страшно многу, барем засега.

Исто, исто. Ептен е иритантна.

Доооообро де, укапиравме, млади девојки се низ улица и пушат курови за сендвичи.
200 пати сцениве. Уреду е, мислам. Ми се згади дури.

Ќе ме упати некој во приказната, јас сфатив демек 17те тела (минус новиве, одново почнува) се од пред 2-3 години во исто време кога на овој жена му ја скинаа, па цело време нели го форсираат индиректно невин, ама зошто е олку психопат? А случајот Линден го сретна у втора сезона некаде пропатно па заврши у болница.. или како беше? Слабо следам после ГОТ, а линден на брковите скоро невидливи си збори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom