Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

... Ако морам да избирам би ја избрал Forbrydelsen заради повеќето
... Ако морам да избирам би ја избрал Forbrydelsen заради повеќето  моменти, важно и двете се одлични, само што од Данскава има излезено втора сезона и третата е во тек. И знам дека темава е за Американската серија, ама не може ќерка да јаде, на мајка да не даде
 моменти, важно и двете се одлични, само што од Данскава има излезено втора сезона и третата е во тек. И знам дека темава е за Американската серија, ама не може ќерка да јаде, на мајка да не даде .
.

Гледај ја и втората, ќе се изненадиш од мајндфак моментите и таму.Ја изгледав прва сезона од Данската The Killing, заплетот и во двете серии е ист, ама расплетот и тоа како не е, Данциве имаат повеќе шокантни моменти, од се имаат по малку повеќе освен од дождот и од глумата на мајката од Америчкава верзија. Двете Сари се беспрекорни во секој поглед, @zmej gorjanin Сара 84, кој момент а... Ако морам да избирам би ја избрал Forbrydelsen заради повеќето
моменти, важно и двете се одлични, само што од Данскава има излезено втора сезона и третата е во тек. И знам дека темава е за Американската серија, ама не може ќерка да јаде, на мајка да не даде
.

ne bese tolku filmceto kolku so facata na Stan poso ne i bese vistinski tatko i samata emocija koga mu rece deka go saka....toa bese toa..
Секако морам да ја спомнам и уникатната атмосфера на серијата, која мене потсеќа на филмовите од 50-тите. Дождот, тмурноста на градот, џемперите на Линден, канцелариите преплавени со кутии наместо со најнова технологија, излитените фрази на Холден (yo, watcha doin', man) на серијата и' даваа посебен шмек. Плус, и саундтракот кој особено во прва сезона значеше нешто, кој беше одраз на тензијата и на комплицираноста на случајот.

Да, се сложувам. Може и Данката не е мис Данска али е бе брате мртва озбилна, дали два пати се насмеа во цела серија.И кога гледа накај камера и ќути од толку што е сериозна мислиш шамар ќе ти врзе.

Ј
Стен Ларсон ѕвер, секоја чест. Мич ме нервираше од дното на душата. Линден не знам како може да ви се свиѓа. Холдер <3
А, и морам да кажам кога го гледав Стен таткото, само на Луи ме потсеќаше, исти движења и градба.
Значи дури и нај "филмски едуцираните" девојки се опседнати со физички изглед. Незнам само зошто мора костантно да се оценуваат актерите според физичкиот изглед, и да се коментираат туѓите преференци за привлечност, и харизма....едноставно гледајте ги сериите како целина, не каков стајлинг има одреден актер, или пак како изгледа, битно е како ќе одглуми, и како ќе се поврзе со приказната, сите други работи се само бонус.
П.С. Има и доста машки кои го прават истото, но женскиот пол е дефинитивно по прибирлив од овој аспект.
Абе луѓе, можеби жената не е на ниво на Ен и Џоли, ама видете ја бе, права жена е. Во серијава ја имаа направено никаква, пошо нели таква и улогата и беше, со подочњаци, исцрпено и бледо лице, а океј светла е ... итн итн...

Hi there, gorgeous.
 Мада морам да признаам, на вторава слика е јака.
 Мада морам да признаам, на вторава слика е јака.Ти па отече со Стен
idi glej ja linden kako pusi cigari
 Ѕверови
 Ѕверови 
И за малку ќе бев во право. Браво за сценаристите што направија таков мајндфак и ми објаснија дека во Килинг не е се црно-бело. На крајот, секој си добива претстава кој е најголемиот виновник, дали тетка и Тери, дали Џејми затоа што го започна се тоа, Ејмс, или индијанката. Ништо не испадна едноставно.
Го најде некој музичето кое одеше на крајот на секоја епизода?
Е како не се, ко и двајцата беа очевидци во случајот, а Ејмс беше на лице место на убиството. Прикривање докази, лажно сведочење и слични работи... Не сум правник и појма немам од тие работи ама тие и те како имаа голем удел во убиството.Што е индијанката виновна? Или Ејмс? Немаат врска они, ептен индиректни учесници се.
Го најде некој музичето кое одеше на крајот на секоја епизода?