The Following

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Керол може да испадне многу добар негативец ако убаво се потрудат да објаснат на кој начин им го перел мозокот на неговите психо-следбеници. Фор факс сеикс, натерал двајца мажи да се преправаат дека се педери цели две години.

Пилотот инаку добар, иако очекував повеќе дека читав многу фалби. Серијава има потенцијал, што поради приказната, што поради актерите.

Премногу клишеа а и ја нема потребната темнина да ни го продаде тоа што го прикажува.
Потенцијалот и Бејкон ја продаваат, засега.
Иако Керол малку повеќе го краде светлото, засега.

Македонски превод ќе биде или вечерва или утре.:D Ме фати нешто деновиве ми се преведува, вчера го завршив Taken 2, денеска ми текна ова да го преведам.
Инаку серијава ми се допаѓа, сакам вакви серии со истрага, иако овдека убиецот го знаеме, ќе биде интересно, како што ми е интересно во Менталист каде често убива а никако да го дознаеме кој е.

Готова е. Што и да има маани пишете ќе изменам. Имајте во предвид дека немам нон-стоп контакт со македонскиот јазик веќе 12години па сигурно имам пропусти.

Премногу клишеа а и ја нема потребната темнина да ни го продаде тоа што го прикажува.

This.

Моментот кога видов згодна детективка, у cool фазон....ми стана јасно дека ова е само уште едно големо клише од серија, другите аспекти нема ни да ги опфатам, јасно е све.

па уште и Бејкон (џандард во депресија, навлечен на алкохол :sick:

ima potencijal me potsejka na seven...ke bide interesno za gleanje baska slaninata e top glumec...

Филмот е со грешка уште во премисата, сериски убиец на кој му е дозволено посети во затвор од лица кои не се во роднинска врска и не само тоа туку како што видовме во оваа епизода имал групни посети. Иако филмот треба да е мистерија сепак има премногу клише и предвидливи моменти и воопшто не ми се допага. Ги изгледав 2те епизоди и веројатно нема да продолжам понатаму.

This.

Моментот кога видов згодна детективка, у cool фазон....ми стана јасно дека ова е само уште едно големо клише од серија, другите аспекти нема ни да ги опфатам, јасно е све.

па уште и Бејкон (џандард во депресија, навлечен на алкохол :sick:
Ко да те прочитаа и ја сменаа детективката...
Инаку, онака, ок е за тепање време.

Новава епизода.:pos:

Серијата сака да биде нешто во стилот на The Silence of the Lambs и Seven, ама тоа некако не и` иде бидејќи повеќе наликува на I Know What You Did Last Summer 2.

Поарно ќе им било наместо во Едгар Алан По, следбениците на „култот“ (don't say the word... okay, say the word) да се маскираат во По од Телетабиси. Така барем ќе знам дека гледам комедија, а не серија која се прави дека обработува некакви си сериозни и морничави теми, а уствари испаѓа ненамерно смешна.

Не ја имам уште гледано првата епизода, ама после насловот Bloody Awful на критичарот на Time не знам ни дали вреди да ја симнам.

За потенцијал серијава го има, ама на моменти е многу детски се направено.
Посебно овие следбенициве на култов како си се шетаат секаде, влегуваат во куќи, излегуваат од нив кога и како сакаат.
Жално е за актерскава екипа што е собрана да пропадне серијава.

Серијава добива и втора сезона.

Серијава добива и втора сезона.
Супер, мене ми се допаѓа, ме вадат од памет со прегласните звучни ефекти кога некој некого убива/пресретнува како да гледаш хорор, ама добро е:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom