The Following

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали една или две не ми се гледани. Ја пратам ама онака, не ми е ништо посебно.

Да му се фатите на Бејкон за малото прсте над 50че има изгледа феноменално, најфраер ми е убедливо.
Серијава и мене не ми е нешто посебно, можеби зашто не сум преголем љубител на крвави серии но првата епизода ми се допадна, понатака немам догледано, ја оставив да заврши цела.

Да му се фатите на Бејкон за малото прсте над 50че има изгледа феноменално, најфраер ми е убедливо.

Да да, тоа е поентата, да биде фраер и да изгледа добро, не да глуми :icon_lol:

После стереотипи ќе има, па ќе има...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не глуми добро? Ако сценариото им е срање не мора да значи дека он не глуми добро.
Јас мислам дека е одличен глумец и супер си ја носи улогата.

Тоа што излгеда добро е само плус, не е ПРЕСУДНО.
Али убаво е кога испревртуваш зборови ај ноу.

Кој испревртува зборови? ај прочитај што напиша.

"Да му се фатите на Бејкон за малото прсте над 50че има изгледа феноменално, најфраер ми е убедливо"

Што од оваа реченица, асоцира на тоа дека он е добар глумец според тебе, просветли не.

Ако не сум навела во тој пост дека сметам дека е добар глумец не значи дека не мислам. Од еден пост како доенесуваш заклучоци алал да ти е.
За информација го следам Бејкон од Футлус и имам гледано голем дел од неговите филмови и да сметам дека е добар глумец, не најдобар ама добар.
Тоа дека изгледа феноменално, изгледа и не можам да порекнам.

И да испревртување на зборови е зашто не наведов ДЕКА САМО ТОА МИ БИТНО НИКАДЕ!
Имаш слобода да ги листаш моите скорашни мислења,листај па ќе се дискутираме бре дали јас припаѓам во стеротипите.
Трчаш како прле пред магаре, но океј, ти си знаеш.

Ах извини, моја грешка, заборавив дека за да одговориш на одреден пост, мора претходно да ги разлисташ сите мислења на членот, па тек после да одговориш :(

Колку сум бил глуп ја, не ми се верува....сеа ќе идам да проверам зошто Crazy in Love, го сака Ди Каприо, онака да разлистам едно 20.000 мислења на брзина :icon_lol:

П.С. WOW колку е само секси Софиа Вергара, на мало прсте може да и се фатите.

П.П.С. Мислев на тоа колку добро глуми, не како изгледа, побарајте низ моите мислења, ќе видите дека изгледот не ми е приоритет :cool:

• Ми се допаѓа
Абе тамн работа дека треба да ми листаш 300 мислења, ама не ми е беше фино да ме ставаш у ист кош со одредени личности.
Можеби те наведов на тоа и моја беше грешката што на кратко нафрлив 2-3 збора само па делуваше плитко (али и немам гледано се само пилотот и 2рата отпосле ја изгледав)и до тогаш не мислам дека е страшно лоша, и Бејкон си е солиден во серијава.
Ќе дискутираме и во иднина и повеќе од само за серијава па ќе те прашам баш дали спаѓам и јас во тие стеротипи.

Ќе дискутираме и во иднина и повеќе од само за серијава па ќе те прашам баш дали спаѓам и јас во тие стеротипи.

Сега кликнав на твојот профил, и видов дека ја гледаш и уживаш во Six Feet Under, така да "опростено" ти е :D

Извинете за офтопик, момци и девојки.

И Бејкон и Пјурфој се добри глумци, ама толку промашен кастинг одамна немам видено. Ликовите се been there done that, клише и предвидлви, како и самата серија. Не знам дали сценаристите се криви или глумците не се за во ваква серија, ама нешто не чини.

Ханибал е се што се надевав дека ќе биде The Following, дури и повеќе.

• Ми се допаѓа
Видов дека Злате постирал последен во темава и дојдов да видам дали спомнал дека темава е дупла. Needless to say I will leave this thread satisfied.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom