MEDDLE
уставен кривичар
- Член од
- 19 февруари 2008
- Мислења
- 1.995
- Поени од реакции
- 1.406
За Кетвоман мислам дека одлично ќе си ја заврши работата, а ликов на детево, ни мене не ми е јасен...јес да глуми цајкан. али ..... ќе видиме..Аронофски не знам...мислам дека не е режисер за филмови од овој тип...а Нолан - да кажеш дека филм со човек - лилјак е „реален“, може само тој да напраи такво нешто...сите претходни, вклучувајќи го и Burton си влегуваа во некое наивно американско клише и не објаснуваа практично ништо околу ликовите - последниве 2 (3) филма се сосема спротивни...и не само тоа, туку мислам дека ги тресна од земја сите претходни...
Мене лично многу ми праи кеиф изборот на глумците за ликовите: ветераните Michael Caine и Morgan Freeman, Bale, Liam Neeson и (ве читам погоре за Joker) - Heath Ledger кој ја затвори улогата на Joker за век и веков, за која мислам дека и на Jack Nickolson му идеше да си гризне од......после тоа што го направи дечкото...
За новиов....Bane, мислам дека е многу добар избор да биде Tom Hardy, ама стварно не ми е јасно како Catwoman ќе ја уклучат во приказнава и детено од 3rd rock...
Види. Кетвоман е балансер.. таа ти е нешо као дрска модерна верзија на Робин Худ - со таа разлика што она се шо краде задржува за себе.. Мишел Фајфер беше одлична во тоа.. али само таа до сега ја глумела на голем екран.. Треба да ги видиш Анимираните серии на Ворнер Брадерс за Бетмен.. тука сите ликови се многу комплексно претставени затоа што се директно пренесени од оригиналните стрипови...