Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.118
- Поени од реакции
- 9.068
Навистина неможам да го споредам Бејн со Џокер, тотално различни негативци. Двата лика беа одлични но сепак Џокер беше одигран до перфекција, и за мене лично беше далеку поинтересен лик. Она што Бејн го направи интересен беше неговиот глас и мистеријата зад маската. Толку.
Филмот имаше добар тек, во ниеден момент не беше досаден и успеа да ме изненади на 2-3 пати со работи кои не ги очекував. Се гледа дека Нолан се подобрува од филм во филм. TDKR има супер storytelling и посветува доволно внимание на секој од ликовите. Интересно е што дури и за споредните ликови се одбрани познати актери/ки. Неможам да се симпатизирам со ликот на Cat Woman, иако актерката одглуми добро и мотивите за нејзиното дејствување беа убаво прикажани, сепак некако Anne Hathaway ми е одбивна а Cat Woman треба да биде неодолива. Робин беше полн погодок.
Јас искрено очекував поинаков крај, гледано дека целата трилогија го има оној dark feeling. Воопшто немаше да ми смета доколку Нолан ја имаше храброста на George RR Martin![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
8,8/10
Филмот имаше добар тек, во ниеден момент не беше досаден и успеа да ме изненади на 2-3 пати со работи кои не ги очекував. Се гледа дека Нолан се подобрува од филм во филм. TDKR има супер storytelling и посветува доволно внимание на секој од ликовите. Интересно е што дури и за споредните ликови се одбрани познати актери/ки. Неможам да се симпатизирам со ликот на Cat Woman, иако актерката одглуми добро и мотивите за нејзиното дејствување беа убаво прикажани, сепак некако Anne Hathaway ми е одбивна а Cat Woman треба да биде неодолива. Робин беше полн погодок.
Јас искрено очекував поинаков крај, гледано дека целата трилогија го има оној dark feeling. Воопшто немаше да ми смета доколку Нолан ја имаше храброста на George RR Martin
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
8,8/10