The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
victoria azarenka

Thank u everybody for messages and support. Got some positive news. Taking care,will see day by day. Thank u #TeamVika

Ne, Darcis izigra fantasticen tenis za oko, ama toj luksuz i taa sloboda mu ja dade ocajniot Nadal koj na ovaa podloga denes izgledase kako tretorazreden teniser, Darcis ne bese limitiran, ne bese ogranicen, da igrase protiv bilo koj drug od Federer, Nole ili Marej ke izgubese so 3-0, ili, da bese onoj Nadal na vremeto koj uspea da zavladee i so London.
Poentata mi e deka Nadal uste pred da startuva turnirov nemase teoretska shansa da go osvoi, samo kazav togas a ke kazam i sega, ne mi se navlaga u detalen muabet sto kako i zasto, mislam ... poveke od ocigledno e.

Од каде ова, гатач да не си? Човекот што 2 пати го има освоено Вимблдон и што уште 3 пати има играно финале немал теоретска шанса да го освои? Јасно е дека Надал во последниве година и кусур си има проблеми на брзите подлоги али ваков став од твоја страна секако е неоправдан.

Ај сеа малце за мечот. Гледав до 2-0 после излегов, а она што го видов до 2-0 е лудачки добрата игра на Дарсис. Во првиот сет особено, како ненормален играше дечкото, и апсолутно заслужено го доби истиот, а исто така заслужено го доби и мечот, нема збор тука. Вака од тоа што го видов можам да кажам дека Надал тотално ја има загубено самодовербата на оваа подлога, он е таков играч кој се храни со самодовербата, ако она го поткрене малце тогаш нема застанување. Затоа јас уште пред да биде извлечен ждребот нагласував дека многу се битни првите две кола, ако тука помине без некои посебни тешкотии ќе оди доста далеку на турнирот. Му треба време, време за да се привикне на подлогата, на отскокот на топчињата, на местењето на ударите. Но, нема никакво оправдување за поразов, крив е он и никој друг, настрана добрата игра на Дарсис. И да не тренирал Рафа 5 години, треба да дојде и без проблем да го исплеска Дарсис и на трева и на земја и на тврда, нема дилеми тука. Какви колена какви бакрачи, врска си немаат колената со поразот.

И за крај не можам а да не ги споменам неколкумината падобранци кои се дрзнаа да коментираат се и сешто за Надал, само ќе кажам нека им служи на честа. За ваша информација, Надал знае да игра и на другите подлоги, слободно отворете си Википедија и ќе видите што зборувам. Моментално според постигнатите резултати на трева само Федерер е подобар од Надал од активните играчи. И за доброто на темава не коментирајте повеќе, да не ширите непотребна смрдеа. Јас ко фан на Надал(а верувам и другите) примам ремет и не се лутам на тоа, али секакви навреди се излишни.
Ае

А ко ви се велеше да не летате многу, вие на три и пол се праевте, сега трпете си ремет.

Иначе, изгледа пак на Надал овај ќе треба да му крени споменик, поради него познат стана.

И за крај, #reco1d

На што мислиш кога велиш дека некој се летал? И зошто ваква огорченост во постот? Ај некој од дечкиве што се убацува во подфорумов колку да каже нешто да разберам, ама ти барем подобро знаеш од ова. И фанови на Надал колку што јас сум член овде, никогаш не го исмејувале Роџер на овој начин ниту некогаш мавале ремет. Јас прва би се спротивставила на такво нешто.

Инаку, Хјуит дефинитивно ги има најодлепените навивачи. :icon_lol:

COMEEEE ONNNN!! COMEEE ONNN!! COMMMMMMEEEEEEE ONNNNNNNN!!!

Друже, пошто ко што гледам си меѓу еден од ретките фанови на Хјуит да ти честитам лично за победава на човеков. Секоја му чест, во три сета! Можеби приватно не е цвеќе за мирисање, но на терен е еден од најголемите борци кои ги имам видено.

Уште еднаш, честитки. :pipi:

Отпаднал Надал а, жал ми е што не го гледав мечот. Мојот Мареј иде понатака. :icon_lol:

Вавринка не може да се состави на трева, дупка невидена. За мене тотално очекуван исход.

Друже, пошто ко што гледам си меѓу еден од ретките фанови на Хјуит да ти честитам лично за победава на човеков. Секоја му чест, во три сета! Можеби приватно не е цвеќе за мирисање, но на терен е еден од најголемите борци кои ги имам видено.

Уште еднаш, честитки. :pipi:

Фала, фала. :P Следно коло би требало полесно да се помине, а во трето најверојатно Иснер. Едвај чекам да го исплеска дрвото, кој освен сервис-волеј нема врска од тенис.

Фала, фала. :P Следно коло би требало полесно да се помине, а во трето најверојатно Иснер. Едвај чекам да го исплеска дрвото, кој освен сервис-волеј нема врска од тенис.

Со кого вкрстува следно?

Bravo za Hewitt. Odlicno odigra i zasluzi vakva ubedliva pobeda.
Bi trebalo da stigne do 1/8 finale,pa tamu shto bide neka bide.

Inaku svaka cast i za Sportklub.Se iznagledavme denes tenis.
Edno 15 mozebi natprevari od mashkiot del bea prikazani,pa makar i nekoj od niv samo zavrsnicata.Vazno odlicni se.Jas ocekuvav samo Nadal,Federer,Mari i Hjuit da gi gledam.Utre isto taka dosta jak tenis ke gledame.

Neshto i za Dimitrov.Dokolku e tolku dobar kako shto vikaat,
spored mene vistinska sansa e sega da doturka daleku.Vo prvo kolo igra so Bolleli so nego ne bi trebalo da ima problemi.Ako nekako uspee da stigne do 3 kolo,ke igra najverojatno so Del Potro.Znaeme deka Del Potro ne e tolku jak na treva kako na tvrda podloga i najdaleku sho stignal e 1/8 finale na Wimbledon.Dokolku Dimitrov se uozbili i go dobie Del Potro,Grigor go gledate vo 1/4 finale :D Taka barem jas mislam.Ama ako igra kako na Kvins,najveke mu davam 2 kolo :D

И за доброто на темава не коментирајте повеќе, да не ширите непотребна смрдеа. Јас ко фан на Надал(а верувам и другите) примам ремет и не се лутам на тоа, али секакви навреди се излишни.
Ае

(y) за цитираново. Ете еден дечко ако виде ме цитира и без размислување кажа што мисли за мене, еве го цитирам и неговото мислење. Можеби сакаше да каже дека турниров со и без Надал нема никакви промени....

:facepalm::tapp:

Кои луѓе тврдат дека гледаат и имаат познавање од тенис,Господе.

Со кого вкрстува следно?

Дастин Браун од Германија, квалификант. Нема стигнато подалеку од второ коло на Вимблдон, 28 години е. Нема да има проблем. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom