The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
(y) за цитираново. Ете еден дечко ако виде ме цитира и без размислување кажа што мисли за мене, еве го цитирам и неговото мислење. Можеби сакаше да каже дека турниров со и без Надал нема никакви промени....

Абе дете пубертетлиско,не ме терај да ти го барам проклето глупото мислење назад дека откако испадна надал турниров ќе стане :гомце:
Нема ни да се мачам да ти објаснувам колку ти е глупа констатацијата.
Вимболдон преживеал без едно чудо земјени играчи,а Надал ако мисли да се појавува само за Роланд Гарос нека си ја преиспита тениската кариера.

Дастин Браун од Германија, квалификант. Нема стигнато подалеку од второ коло на Вимблдон, 28 години е. Нема да има проблем. :D

Ахам и ја така си мислев за денеска за младичов на аватар. :D
Да не го подречам Хјуит, се надевам ќе турка далеку. (y)

Дастин Браун од Германија, квалификант. Нема стигнато подалеку од второ коло на Вимблдон, 28 години е. Нема да има проблем. :D
Браун тука ќе дојде барем до еден сет, според мене. Сервира одлично, а исто така е добар на мрежа што е потребно за на подлогава. Не мислам дека Лејтон ќе се прошета само така против Дастин... :)

Абе дете пубертетлиско,не ме терај да ти го барам проклето глупото мислење назад дека откако испадна надал турниров ќе стане :гомце:
Нема ни да се мачам да ти објаснувам колку ти е глупа констатацијата.
Вимболдон преживеал без едно чудо земјени играчи,а Надал ако мисли да се појавува само за Роланд Гарос нека си ја преиспита тениската кариера.
Под број 1. не го цитираш било кој член, туку модераторот на подфорумов и биди внимателен за во иднина да не добиеш плус поени од опомени. Не знам кој е твојот фаворит, чиј си ти фан, ама прегледај добро, Рафа има играно 3 финалиња на Вимблдон, 2 пати го освојувал. Ако ти е малку, тогаш тоа не е мој проблем. Ако ти го мразиш Надал или си имаш некој комплекс поради него, не е мој проблем, прашај едно 50 души дали е ист Вимблдон со или без Рафа, ќе ти кажат. :)

(y) за цитираново. Ете еден дечко ако виде ме цитира и без размислување кажа што мисли за мене, еве го цитирам и неговото мислење. Можеби сакаше да каже дека турниров со и без Надал нема никакви промени....

Не ми се навлага во дискусии Игор, да не почнам да барам што се збореа кога Новак губеше од Хас, Димитров и компанија, или Федерер кога го изеде од Цонга, Нишикори и слично. Крај на дискусијата, Надал загуби заслужено, Дарсис беше подобар и тоа е тоа. Сите навреди, комплексни изјави ги игнорирам, тие работи ги кажуваат луѓе со површно познавање на тенисот.

Ахам и ја така си мислев за денеска за младичов на аватар. :D
Да не го подречам Хјуит, се надевам ќе турка далеку. (y)

Не само ти, многу мислеа.... :pos: Јас пак и се кладев дека ќе има помалку од 29,5 гема, абе... :D Ај да не се кладиме, за забава ќе си играме во тенискава лига, атакуваш прво место, така? Минатата година на US Open за еден гејм не успеа да си прва... штета :D

Не само ти, многу мислеа.... :pos: Јас пак и се кладев дека ќе има помалку од 29,5 гема, абе... :D Ај да не се кладиме, за забава ќе си играме во тенискава лига, атакуваш прво место, така? Минатата година на US Open за еден гејм не успеа да си прва... штета :D

Заборавив да проверам како ми се резултативе, ама ако се сеќавам Надал ја ставив плус јас. Абе мене ми е BilboBaggins да го тепам пошто ме предизвика, другиве шо ве вртам. :D

Кој беше прв лани, не се сеќавам? :icon_lol:

Stefan-kobe ме изнасмеа со аватаров бе човек. Ќе ја измалерисаш Серена, дома ќе ти дојде. :D

Заборавив да проверам како ми се резултативе, ама ако се сеќавам Надал ја ставив плус јас. Абе мене ми е BilboBaggins да го тепам пошто ме предизвика, другиве шо ве вртам. :D

Кој беше прв лани, не се сеќавам? :icon_lol:

Stefan-kobe ме изнасмеа со аватаров бе човек. Ќе ја измалерисаш Серена, дома ќе ти дојде. :D

Дај БОЖЕ :pos::pos::pos:

Сега ми текна сабајле нешто читав околу расправијава со Марија и Серена вика лани останала на Ролан Гарос ради некој дечко што нејќела да го сретне. Тука ти била шансата друже, толку блиску, а толку далеку. Париз тего дека е.

Нека не ми замеруваат модераторите на оф топик, малу да се релаксираме после нервниот слом. :D

Браун тука ќе дојде барем до еден сет, според мене. Сервира одлично, а исто така е добар на мрежа што е потребно за на подлогава. Не мислам дека Лејтон ќе се прошета само така против Дастин... :)

Под број 1. не го цитираш било кој член, туку модераторот на подфорумов и биди внимателен за во иднина да не добиеш плус поени од опомени. Не знам кој е твојот фаворит, чиј си ти фан, ама прегледај добро, Рафа има играно 3 финалиња на Вимблдон, 2 пати го освојувал. Ако ти е малку, тогаш тоа не е мој проблем. Ако ти го мразиш Надал или си имаш некој комплекс поради него, не е мој проблем, прашај едно 50 души дали е ист Вимблдон со или без Рафа, ќе ти кажат. :)

Нема да е ист, ама дека Вимблдон ке стане гомно заради испаѓањето на Надал е long stretch мислење...
Прво коло е, и има многу одлични тенисери кои играат добро на трева..
Можеби си пристрасен како фан на Надал, ама Федерер и Ѓоковиќ би бил извонреден меч...
И не само таа двојка...
Очекувам Јужни да догура подалеку, ако сите светци му се седнати на маса у главата...

За Вавринка, пишав уште вчера, дрво некастрено на трева...

Сега ми текна сабајле нешто читав околу расправијава со Марија и Серена вика лани останала на Ролан Гарос ради некој дечко што нејќела да го сретне. Тука ти била шансата друже, толку блиску, а толку далеку. Париз тего дека е.

Нека не ми замеруваат модераторите на оф топик, малу да се релаксираме после нервниот слом. :D

Иначе тоа со Серена е намерно направено, прочитај во фан клуб Надал и ќе сфатиш. Ако фати малерот и на Серена не знам што да кажам.

Инаку го гледам интервјуто на Јанковиќ, изјави дека тревата е доста клизава и дека доста несигурно се чувствувала на истата. И не само она, уште неколку тенисери и тенисерки го изјавија истото. Не знам што е проблемот, ама очигледно не е најдобро спремна подлогата на стартот од турнирот.

П.с. Не ви е чуден малце отскокот на топчето на централниот терен?

Крај на дискусијата, Надал загуби заслужено, Дарсис беше подобар и тоа е тоа.

Изгледа дека онаа мојата изјава дека Надал не знае да игра на трева сепак не беше најглупавиот пост на форумот, а?

;)

Не се лути, те рчкам по малку...

Изгледа дека онаа мојата изјава дека Надал не знае да игра на трева сепак не беше најглупавиот пост на форумот, а?

;)

Не се лути, те рчкам по малку...

Не е за лутење работата, знае човекот да игра на трева само му требаат мечеви за да се привикне на истата. Јас не знам зошто не пријави некој од Хале или Квинс, барем еден меч таму да изиграше, да ја осетеше тревата. Реков и пак ќе речам, првите 2-3 меча за Надал беа од круцијално значење со оглед на тоа дека дојде без припрема на турниров. Ако ги победеше тие 2-3 меча и ако се уходаше малце мислам дека можеше да тера далеку, барем до дуелот со Федерер.

Од каде ова, гатач да не си? Човекот што 2 пати го има освоено Вимблдон и што уште 3 пати има играно финале немал теоретска шанса да го освои? Јасно е дека Надал во последниве година и кусур си има проблеми на брзите подлоги али ваков став од твоја страна секако е неоправдан.
Gatac ne sum, lucky guess e momentot izgleda, rabota sto sum ja kazal pred nedela dena i poveke, da se poklopi celosno so ona sto denes se sluci, cudno na momenti funkcionira univerzumot ... :icon_lol:
Na start od turnirov, t.e., koga se otvori temava rekov deka vie standard terate navivacki i nekoi raboti, kolku i da se ocigledni, ako ne se vo polza na Nadal, gi ignorirate odnosno ne sakate da gi vidite, aludiram na ona sto sledi posle turnirive na zemjena podloga, kade Nadal ke ima golemi problemi i kade veke imal golemi problemi. Posleden pat na grand slam na tvrda podloga, ili treva, triumfiral pred 3 godini, tokmu tuka, vo London, 2 godini po red ispaga od totalni anonimusi koi vo normalni okolnosti bi bile mackina kashlica za nego, go gledam i podatokot sto go izvadi Psy, od 2009 do sega, ako se trgne zemjata, on ima zemeno samo 3 tituli, voopsto zemeno, ete, ako otvori nekoj wiki, ke vidi deka od 57 tituli, 15 se osvoeni na podloga koja ne e zemja, sve drugo e osvoeno na zemjena podloga.

I sega on taa statistika na drugite podlogi ja ima '' bildano '' koga bese vo vrvna forma i koga kolenoto ne mu vlijaese destruktivno vrz igrata iako so tek na vreme toj problem se izdignuvase na povrsina. Sega igra po operacija, po jeziv problem so kolenoto i po proces na rehabilitacija koj traese nekolku meseci i pritoa on gi propusti US Open i Australia Open, veke ja spomnav i psihickata bariera koja sakal nejkel postoi, igra so strav, i denes toa bese evidentno, gledaj snimka. I sega se cudis sto nekoj rekol deka Nadal nema shansa da osvoi, pa ne gledam tenis od vcera, valjda uz godinite sto sum gledal tenis sum sobral kolku tolku znaenje za da izvlecam eden vakov zaklucok, deka covek so vakvi problemi, koj i onaka u zadnji 3 godini nadvor od zemjenata podloga e losh i ne e na potrebnoto nivo, sezonava nema teorija da zeme titula vo London, pogotovo ne po eden takov zdreb.

Rabotava e, ili vikas deka Nadal osvojuva / e glaven favorit ili si Gatac ili '' ekspert '', pa nekoj gif ke ti zalepat ili slikicka nekoja, mnogu kreativno. :)
Ne gledam nisto loso koga nekoj realno gleda na rabotite i da kaze svoj izdrzan stav, i ja ko sto gledas Federer go stavam na prvo mesto za turnirov, pa Nole i Marej, sto ima vrska ako navivam za Djokovic. Sto se odnesuva za Nole, nema da bidam iznenaden i porano ako go zavrsi turnirov, ne znam koi sve se del od negovata '' granka '' i so kogo vkrstuva do finaleto, iako sve osven finale e ramno na ogromen neuspeh.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom