Тревава за Џоковиќ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за цитираново. Ете еден дечко ако виде ме цитира и без размислување кажа што мисли за мене, еве го цитирам и неговото мислење. Можеби сакаше да каже дека турниров со и без Надал нема никакви промени....
Дастин Браун од Германија, квалификант. Нема стигнато подалеку од второ коло на Вимблдон, 28 години е. Нема да има проблем.![]()
Браун тука ќе дојде барем до еден сет, според мене. Сервира одлично, а исто така е добар на мрежа што е потребно за на подлогава. Не мислам дека Лејтон ќе се прошета само така против Дастин...Дастин Браун од Германија, квалификант. Нема стигнато подалеку од второ коло на Вимблдон, 28 години е. Нема да има проблем.![]()
Под број 1. не го цитираш било кој член, туку модераторот на подфорумов и биди внимателен за во иднина да не добиеш плус поени од опомени. Не знам кој е твојот фаворит, чиј си ти фан, ама прегледај добро, Рафа има играно 3 финалиња на Вимблдон, 2 пати го освојувал. Ако ти е малку, тогаш тоа не е мој проблем. Ако ти го мразиш Надал или си имаш некој комплекс поради него, не е мој проблем, прашај едно 50 души дали е ист Вимблдон со или без Рафа, ќе ти кажат.Абе дете пубертетлиско,не ме терај да ти го барам проклето глупото мислење назад дека откако испадна надал турниров ќе стане
Нема ни да се мачам да ти објаснувам колку ти е глупа констатацијата.
Вимболдон преживеал без едно чудо земјени играчи,а Надал ако мисли да се појавува само за Роланд Гарос нека си ја преиспита тениската кариера.
за цитираново. Ете еден дечко ако виде ме цитира и без размислување кажа што мисли за мене, еве го цитирам и неговото мислење. Можеби сакаше да каже дека турниров со и без Надал нема никакви промени....
Ахам и ја така си мислев за денеска за младичов на аватар.
Да не го подречам Хјуит, се надевам ќе турка далеку.![]()
Не само ти, многу мислеа....Јас пак и се кладев дека ќе има помалку од 29,5 гема, абе...
Ај да не се кладиме, за забава ќе си играме во тенискава лига, атакуваш прво место, така? Минатата година на US Open за еден гејм не успеа да си прва... штета
![]()
Заборавив да проверам како ми се резултативе, ама ако се сеќавам Надал ја ставив плус јас. Абе мене ми е BilboBaggins да го тепам пошто ме предизвика, другиве шо ве вртам.
Кој беше прв лани, не се сеќавам?
Stefan-kobe ме изнасмеа со аватаров бе човек. Ќе ја измалерисаш Серена, дома ќе ти дојде.![]()
Дај БОЖЕ![]()
Браун тука ќе дојде барем до еден сет, според мене. Сервира одлично, а исто така е добар на мрежа што е потребно за на подлогава. Не мислам дека Лејтон ќе се прошета само така против Дастин...
Под број 1. не го цитираш било кој член, туку модераторот на подфорумов и биди внимателен за во иднина да не добиеш плус поени од опомени. Не знам кој е твојот фаворит, чиј си ти фан, ама прегледај добро, Рафа има играно 3 финалиња на Вимблдон, 2 пати го освојувал. Ако ти е малку, тогаш тоа не е мој проблем. Ако ти го мразиш Надал или си имаш некој комплекс поради него, не е мој проблем, прашај едно 50 души дали е ист Вимблдон со или без Рафа, ќе ти кажат.![]()
Сега ми текна сабајле нешто читав околу расправијава со Марија и Серена вика лани останала на Ролан Гарос ради некој дечко што нејќела да го сретне. Тука ти била шансата друже, толку блиску, а толку далеку. Париз тего дека е.
Нека не ми замеруваат модераторите на оф топик, малу да се релаксираме после нервниот слом.![]()
Крај на дискусијата, Надал загуби заслужено, Дарсис беше подобар и тоа е тоа.
Изгледа дека онаа мојата изјава дека Надал не знае да игра на трева сепак не беше најглупавиот пост на форумот, а?
Не се лути, те рчкам по малку...
Gatac ne sum, lucky guess e momentot izgleda, rabota sto sum ja kazal pred nedela dena i poveke, da se poklopi celosno so ona sto denes se sluci, cudno na momenti funkcionira univerzumot ...Од каде ова, гатач да не си? Човекот што 2 пати го има освоено Вимблдон и што уште 3 пати има играно финале немал теоретска шанса да го освои? Јасно е дека Надал во последниве година и кусур си има проблеми на брзите подлоги али ваков став од твоја страна секако е неоправдан.