Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne, Darcis izigra fantasticen tenis za oko, ama toj luksuz i taa sloboda mu ja dade ocajniot Nadal koj na ovaa podloga denes izgledase kako tretorazreden teniser, Darcis ne bese limitiran, ne bese ogranicen, da igrase protiv bilo koj drug od Federer, Nole ili Marej ke izgubese so 3-0, ili, da bese onoj Nadal na vremeto koj uspea da zavladee i so London.
Poentata mi e deka Nadal uste pred da startuva turnirov nemase teoretska shansa da go osvoi, samo kazav togas a ke kazam i sega, ne mi se navlaga u detalen muabet sto kako i zasto, mislam ... poveke od ocigledno e.
А ко ви се велеше да не летате многу, вие на три и пол се праевте, сега трпете си ремет.
Иначе, изгледа пак на Надал овај ќе треба да му крени споменик, поради него познат стана.
И за крај, #reco1d
Sorry Stan, it's just a bad luck.Ај ако се имаш пријавено во двојки ќе останеш подолго во Лондон.
![]()
COMEEEE ONNNN!! COMEEE ONNN!! COMMMMMMEEEEEEE ONNNNNNNN!!!
Друже, пошто ко што гледам си меѓу еден од ретките фанови на Хјуит да ти честитам лично за победава на човеков. Секоја му чест, во три сета! Можеби приватно не е цвеќе за мирисање, но на терен е еден од најголемите борци кои ги имам видено.
Уште еднаш, честитки.![]()
Фала, фала.Следно коло би требало полесно да се помине, а во трето најверојатно Иснер. Едвај чекам да го исплеска дрвото, кој освен сервис-волеј нема врска од тенис.
И за доброто на темава не коментирајте повеќе, да не ширите непотребна смрдеа. Јас ко фан на Надал(а верувам и другите) примам ремет и не се лутам на тоа, али секакви навреди се излишни.
Ае
Кои луѓе тврдат дека гледаат и имаат познавање од тенис,Господе.
Со кого вкрстува следно?