The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе од жените јас викам оти Слоан Стивенс ќе освои. :P

Иначе од жените јас викам оти Слоан Стивенс ќе освои. :P

Сега буквално секој може да освои. Пред овој меч, Серена беше со коефициент 1.25, па Квитова со 30, па Стефанс...

Сега ќе биде каша попара, немојт да се изненадите Лисицки да испадне од Канепи следното коло.

Сега буквално секој може да освои. Пред овој меч, Серена беше со коефициент 1.25, па Квитова со 30, па Стефанс...

Сега ќе биде каша попара, немојт да се изненадите Лисицки да испадне од Канепи следното коло.

A верувам дека баш тоа ке се случи, скоро секој кој елиминираше фаворит, загуби во наредното коло...
Дарцис, Стаковски, Брито итн

Канепи да освои ќе биде епик , дека губеше во 1/16 финале од Кербер со 1-0 во сетови и 5-1 во тај брејк во вториот сет.

:facepalm::facepalm: Бартоли уште е на турниров. Се надевам нема да ја фатам менувајќи на каналите на спортклуб. 1 секунда ми е премногу од оваа.

A верувам дека баш тоа ке се случи, скоро секој кој елиминираше фаворит, загуби во наредното коло...
Дарцис, Стаковски, Брито итн

Добро, сепак е малку различно ова. Дарцис предаде, Стакховски играше со играч кој е квалитетен барем колку него, а Де Брито ќе изнанедаше ако поминеше уште едно коло. Сабине ќе биде фаворит со Канепи, верувам некаде околу 1.5.

Друго е Сабин,таа знае како се стига на големите турнири до 1/2финале или финале,Стаховски Дарсис и остала багра најголем успех им е бил 2 коло,Сабин има и 1/2финале и 1/4 финале тука,навивам за неа да освои,ке ја прегази Канепи у следно коло,вамос Сабин. :D

Стефан прво за Мари да понавиваше,па после Ноле да го стаеше. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom