That '70s show

Ј

јовица11

Гостин
Kelso mi e najsmesen so svojot narcisoizam,Fez e dovolno da optvori usta i da padnam od smea,Kiti mi e no coment:pos2:Odlicna serija

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
После Фрејзер оваа ми е омилена серија... знам порано на Нова ги даваа не пропуштав ниту една... Инаку најзакон е Ред- фаца е:):)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.467
Поени од реакции
2.574
Закон серија една од поинтересните комедии само штета што се многу кратки.Иначе да Фез е најкул од сите :)

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
гледав порано сега незнам на која програм и кога е...иначе супер си е серијата, а мене омилен лик ми е Hyde(името му го заборавив)

Член од
2 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
гледав порано сега незнам на која програма и кога е...иначе супер си е серијата, а мене омилен лик ми е Hyde(името му го заборавив)
Ја даваат на Сител во 14 часот, а иначе Hyde се вика Steven и закон е..цело време таков искулиран, ама кога и да отвори уста да се згазиш од смеење..

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
Ја даваат на Сител во 14 часот, а иначе Hyde се вика Steven и закон е..цело време таков искулиран, ама кога и да отвори уста да се згазиш од смеење..
:uvo:thanks a lot.а ова за името, значи стварно сум глупа:kesa:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Aj ако може некој да ми каже дали ја има серијава поточно дали има преводи за не. Сега ја симнувам прва сезона па ако има некој превод или линк да ми прати. Позззз

faraon

БОГ
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.313
Поени од реакции
21.851
една од поомилените серии ми е нема кој да издвојам сите се луди

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
679
Хахахахаха...браво на кој му текна ваква тема да отвори!:pos2:
Најдобри се луѓево!Поготово Келсо е крај!Стивен и Фез ми се на второ место али Келсо е ЛЕГЕНДА!Иначе многу ми се свиѓа Мила Кунис(Џеки):vozbud:ептен е добра!!!
Браво за темава

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ја обожавам серијава.Една од најсмешните хумористични серии.Секогаш ме релаксира и ко ќе ја гледам се газам од смеење:tv:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
679
Дефинитивно се закон!заедно со Friends најдобра серија!Келсо е лудак!:pos2:

Член од
2 септември 2007
Мислења