Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Dumbass!!
Кога Ред ќе ги фати тоа е последна епизода од 7 сезона кога Ерик заминува за Африка, а и карањето после тоа е интересно. А ти зборуваш за оваа сценаИначе ако идеме баш ама БАШ до The first circle, го има во една ретроспективна епизода, то ес коа Ред ќе ги фати, и се присеќаат прв пат коа пушат негде 13 години имаа, Келсо со протеза таков
Точно, ја зборев за трета сезона ако не се лажам.... Лошо се изразив не ги фати, него Хајд нешо го дознаа, пошо ја штитеше Џеки да не заврши у станица?Кога Ред ќе ги фати тоа е последна епизода од 7 сезона кога Ерик заминува за Африка, а и карањето после тоа е интересно. А ти зборуваш за оваа сцена
Да тоа е тоа, кога сакаше да го исфрли од куќата.Точно, ја зборев за трета сезона ако не се лажам.... Лошо се изразив не ги фати, него Хајд нешо го дознаа, пошо ја штитеше Џеки да не заврши у станица?
една од мојте омилени епизоди се скинав од смеење а уште така Дона кога го имитира Фез во негова имагинацијаОваа е од 100 епизода од серијата (4 сезона 23 епизода мислам) уште оваа епизода е позната под име That 70's musicalThis isn't like the time you got a hampster, named it virginity, then lost it right?
Како што јас се наоѓам моменталноДа легендарна серија позната по многу инсерти како што се "the circle" (кругот е кога има камера во средина и ги покажува децата кога се ’качуваат на 7мо небо’ - пушат марихуана)
Оваа е трета тема за серијава иначе.Па ете на некој му текна да отвори тема за најдобрата серија на сите времиња !!!
Oва ме потсети кога Фез пееше: „I'm going to do it, I'm going to do it“ пред куќата на НинаThis isn't like the time you got a hampster, named it virginity, then lost it right?
има отворено бе, ехееее одамна беше тоаПа ете на некој му текна да отвори тема за најдобрата серија на сите времиња !!!
Ти недостига ? Кликни тука и гледај0hh, do I miss that show :/
Тоа е на Тофер Грејс (портрет на Ерик Форман)Sверови се нај смешно е коа на Естон Качер ке му се појави бубуљица пред да се слика