Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Добро што и на Теута. Тетовско културно лето све е со албански музички изведувачи. Македонците во тетовско нека цицаат палци.

Како после да има соживот на македонците и албанците а ?

Добро што и на Теута. Тетовско културно лето све е со албански музички изведувачи. Македонците во тетовско нека цицаат палци.

A главни спонзори Телеком и Зегин.

Ненормални се тие што отидоја неа да ја заокружа..
Ѓубришта, немање вода, нечист воздух, еден тон ѓубре покрај контињерите, не ебаањето на Македонците и уште многу многу причини да си замине од функцијата!!

13612359_1132408853483234_7718388044699511540_n.jpg

13612295_1131148866942566_963834214642377521_n.jpg

Ова од пред неколку дена, а вчера коа идев накј Рамстор неможеше да се пројде... ѓубрето беше више и на надвожњакот, до кј ќе иде само ???? Што е многу многу е.... пред врата све би и го однел!

^^^ Во сирија сигурно е почисто од ТЕ

Ненормални се тие што отидоја неа да ја заокружа..
Ѓубришта, немање вода, нечист воздух, еден тон ѓубре покрај контињерите, не ебаањето на Македонците и уште многу многу причини да си замине од функцијата!!
А па предходно да не беше поарно ? Исти к**** и со другион градоначалник.

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP

Ќути да не те слушнат албанците кои живеат во општини каде градоначалници се македонци, ќе треба да кренат бунт. (кога веќе ти велиш дека нема соживот пошто немало македонска музика)
Биди искрен, македонците во Тетово имаат одлични услови за живот.

Епа да даде Господ и Албанците што живеат помеѓу Македонци да живеат исто така како Македонците во албански доминантни средини.

Ќути да не те слушнат албанците кои живеат во општини каде градоначалници се македонци, ќе треба да кренат бунт. (кога веќе ти велиш дека нема соживот пошто немало македонска музика)

Ова треба да биде ставено како прашање? Тоа треба да бидеме среќни дека може и тоа да го нема? Као, трај и ова е многу треба помалку да ви се даде. Кој во овој случај нема права и кој треба да се буни? Со ова паѓаат во вода сите ваши моабети дека барате права.

Чудно тетовчаниве што ги знам и сум ги видел по Скопјево како фарбаат македонски спомен обележја и се тепаат со полиција не искажат таква жестина и кога им се серат на глава у родниот крај.(истото мислење го имам и за борците на сендвич арми без предрасуди).

Абе водава во Тетово е исправна за пиење ? Гледам имаше повеќе луѓе пишано на фејсбук дека била мутна а ми рекоа дека била и повеќе ж жута бојата.

Јас пред да ми кажа си пиев и не ни осетив дека не чини, ама откако ми кажаја и прочитав на фејсбук отидов да проверам ама не ми изгледаше таква.[DOUBLEPOST=1469221367][/DOUBLEPOST]Да надополнам најдов и текст на интернет за водава

Нова ТВ јули 22, 2016-4:58 pm
Водата во Тетово забрaнета за пиење

Водата од тетовскиот градски водовод е неисправна за пиење. Мерењата направени попладнево покажале голема заматеност на водата, јави МЕТА.

Параметарот на заматеност изнесувал 60 единици, иако дозволената граница за заматеност е 1,6 единици. За два часа заматеноста на водата се намалила и моментално нејзиниот параметар изнесува 16 единици.

Од Центарот за јавно здравје Тетово препорачуваат водата да не се користи за пиење, сè додека не се направат нови анализи што ќе потврдат дека е исправна за користење. Оттаму очекуваат дека во текот на денот сите параметри на водата ќе дадат позитивни резултати.

Од Центарот за јавно здравје велат дека заматеноста на водата е резултат на градежни работи, кои се изведуваат на туристичкиот центар Попова Шапка.[DOUBLEPOST=1469221622][/DOUBLEPOST]
13612359_1132408853483234_7718388044699511540_n.jpg

13612295_1131148866942566_963834214642377521_n.jpg

Ова од пред неколку дена, а вчера коа идев накј Рамстор неможеше да се пројде... ѓубрето беше више и на надвожњакот, до кј ќе иде само ???? Што е многу многу е.... пред врата све би и го однел!
Најако од све е покрај ѓубрево има и реклама за Аџибадем Систина :eek:

Последно уредено:
Хахахаха море тоа ѓубриште ко од цела МК да го донеле :D

toa i so drugarite zborevme... ima dobri grupi na pr. conquering lion se tetovci ili nekoj foltin nesto... ama toa ti e toa folkloricni patriotizam od dvete vladeacki partii vakov rezultat davaat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom