Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се обновува Жена парк во ТетовоШто праа булдожери у Жена-парк? И таму ли ќе сеча дрва?
До никаде уште нема решение и сега гимназијалците секој ден си протестираат кај општина и на плоштад мислам одржуваат часови ако воопшто и во такви услови може да функционираат.Има ли некои нови информации за Македонските гимназијалци и до каде се со протестот и преговорите?
Aбе што не се фалите дека го затворија Југохром, сеа на лаванда мириса низ градов и пеперутки летаат, чиниш пролет е.
Ај барем на вработените ќе им ја даваат платата, мислам 80% само ќе земаат(така прочитав) се додека повторно не ја отворат фабриката таму во Март... барем нема да ги остават на улица луѓето.
А Тетово со или без Југохром повторно ќе си биде загадено... таму проблемот е многу, многу поголем.
Што има тука за фалење??? Тоа што не му е дозволено да работи без потребните филтери? И 0.001% да учествува во загадувањето треба да се затвори, оти не ги почитува законите и превземаните обврски!Aбе што не се фалите дека го затворија Југохром, сеа на лаванда мириса низ градов и пеперутки летаат, чиниш пролет е.
Ај барем на вработените ќе им ја даваат платата, мислам 80% само ќе земаат(така прочитав) се додека повторно не ја отворат фабриката таму во Март... барем нема да ги остават на улица луѓето.
А Тетово со или без Југохром повторно ќе си биде загадено... таму проблемот е многу, многу поголем.
Што има тука за фалење??? Тоа што не му е дозволено да работи без потребните филтери? И 0.001% да учествува во загадувањето треба да се затвори, оти не ги почитува законите и превземаните обврски!
Абе не бил албанец, абе повеќето работници биле македонци, бла бла бла...треба да се затвори и точка!!! Ова ти го пишувам оти имам чуство дека не ти е драго оти се затвори Југохром. Вистина ли е, или не можам да те читам добро?
За воздух се работи, ист воздух дишеме, нема тука по чист воздух за нас, нечистиот за вас.
Исто како што треба да се затворат и сите други загадувачи, или да се казнат индивидуалните загадувачи.
Не можеш да сватиш, нели?Ништо нема да добијат, решенијата им важеле до 03.11.2016
Југохром работи од 50 и некоја и до сега не било проблем загадувањето, проблем изгледа само на одредени луѓе им е загадување... Уште верувате дека за тоа се затвара?
Како не е за фалење, главниот виновник за загаденоста у Тетово е затворен.Што има тука за фалење??? Тоа што не му е дозволено да работи без потребните филтери? И 0.001% да учествува во загадувањето треба да се затвори, оти не ги почитува законите и превземаните обврски!
Абе не бил албанец, абе повеќето работници биле македонци, бла бла бла...треба да се затвори и точка!!! Ова ти го пишувам оти имам чуство дека не ти е драго оти се затвори Југохром. Вистина ли е, или не можам да те читам добро?
За воздух се работи, ист воздух дишеме, нема тука по чист воздух за нас, нечистиот за вас.
Исто како што треба да се затворат и сите други загадувачи, или да се казнат индивидуалните загадувачи.
Dali go odobruvas zatvorenjeto na Jugohrom, ili ne?Како не е за фалење, главниот виновник за загаденоста у Тетово е затворен.
Селективност тука нема воопшто, сообраќајниот хаос е среден, зелени површини во Тетово во изобилие, дивата депонија повеќе не се пали и не се наоѓа позади најголемиот производител на леб во Тетово.
Dali go odobruvas zatvorenjeto na Jugohrom, ili ne?
Ajde od pocetok, i poprosto! So isti zagaduvaci kako dosega, sto mislis, so zatvoranjeto na Jugohrom, ke ima pocist ili pozagaden vozdux? Da ne mislis deka Jugohrom bil prirodni drobovi na Tetovo slucajno?Ќе се оправда само доколку тоа навистина има ефект за почист воздух. Но по се изгледа дека само некои креираат приказна као демек работаат за доброто на народот а не се способни или несакаат да го решат проблемот. Или двете. И не е битно дали се одобрува или не затворањето туку битно е дали тоа има ефект и помага за почист воздух но изгледа некои само во мозокот се тешат дека е решен проблемот а ни 5% не е решен.