Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Јас можам да направам .. Јас се викам Дејан женска ми Дијана ..
Ке си направам едно Д на рамо , и додека одеме ке е за Дијана ..
после коа ке раскиниме ке биди за Дејан .. :pos2: :kesa:

Имав една жена што ми чистеше дома, на раката и пишуваше: Зоран. Па прецртано, па над тоа напишано: Митко! :vozbud:

Имав една жена што ми чистеше дома, на раката и пишуваше: Зоран. Па прецртано, па над тоа напишано: Митко! :vozbud:
Кујзна колку цртки има до сега направено :pos:

Глупо е, мене ми е глупо моето име да го ставам или иницијали, ко да не знае кој како се вика па ајт да го обележиме. Имав една колешка имаше на рака истетовирано од дечкото името, па раскинаа, па ласерски отстрануваше, па компликации...голема стана.

Никогаш не се тетовирајте во лето бидејќи во тој период сте подложни на трендови, опуштени и лежерни за разлика од вообичаено. Од друга страна тетоважата веднаш ќе ви избледи од сонцето, па така уште првиот месец нема да бидете задоволни од тоа што би требало да го носите цел живот на себе. Освен тоа штотуку тетовираната кожа не треба да се влажни, а тоа е невозможно кога сте на одмор.

Ако сакате да тетовирате име не го тетовирајте своето име или пак името на својот избраник или избраничка. Наместо тоа изберете некои невообичаено име. -Не се срамете да му кажете на тој што ви ја изработува тетоважата што всушност сакате. Треба да бидете сигурни во вашата замисла и да се чувствувате добро со својата одлука.

-Направи сам не е опција. Можеби вашиот пријател е аматер кој сака да ви направи услуга, но размислете дали навистина сакате да се изложите на неквалитетни бои и болести. Ако некој ви боде иглички во кожата истите како и целата опрема треба да се стерилизирани.

Обидете се да ја одржите кожата во добра состојба. Пијте вода и нанесувајте лосион за хидратација. Не пијте алкохол ден пред тетовирањето за да не дојде до обилно крвавење и не се изложувајте премногу на сонце.
Превземено од idividi.com.mk

Според мене со тоа не се докажува љубовта, и ми е глупаво тетоважа со такво име, и воопшто не сум фан на тетоважи и никогаш не сум имал желба за такво нешто но не викам дека и никогаш пак нема да ставам, но ако ставам тоа ќе биде некоја добра креација и на добро одбрано место, зошто btw преостанатиот живот ќе ја носам со мене.

nerazmslena rabota spored mene "GLUPOST GOLEMA":toe:

Jaс би.

Во сценарио: Џек на екс проследено со blowjob. :pos2:

Зошто да не. Ако со личноста сте ги поделиле најголемиот дел од убавите моменти во некој поголем период зошто не би било поубаво истетовирано нејзиното име или некоја буква се разбира добро изработено, одколку некој без врска знак или пак текст кој нема ништо заедничко со тебе. Секако личноста ти потрошила пример 10 % од животот, зошто не би потрошил 2 % од телото на неа-ako веќе го викаме тоа трошење.:back:

Јас сакам уш сега да ги истетовирам иницијалите на мојата лева рака :toe:

Зошто да не. Ако со личноста сте ги поделиле најголемиот дел од убавите моменти во некој поголем период зошто не би било поубаво истетовирано нејзиното име или некоја буква се разбира добро изработено, одколку некој без врска знак или пак текст кој нема ништо заедничко со тебе. Секако личноста ти потрошила пример 10 % од животот, зошто не би потрошил 2 % од телото на неа-ako веќе го викаме тоа трошење.:back:
Затоа што љубовните врски обично не завршуваат од што ви е убаво, и не оставаат многу благопријатни спомени, тешко дека погледот на иницијалите со кои си се жигосал за цел живот, ќе ти буди пријатни чувства. Да, ќе буди чувства. Али од друг тип.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom