Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Затоа што љубовните врски обично не завршуваат од што ви е убаво, и не оставаат многу благопријатни спомени, тешко дека погледот на иницијалите со кои си се жигосал за цел живот, ќе ти буди пријатни чувства. Да, ќе буди чувства. Али од друг тип.:pipi:
Да а ако истетовираш сонце ке бидеш сигурен дека нема да работиш за некој грк, или ако истетовираш некој симбол целиот живот ке ти значи нешто битно-Нема грешка.Самото тетовирање е глупост, коа веќе го праиш ке знаеш дека има шанси да не ти се свиѓа цел живот тоа што ке го носиш. Така да ризик е секако. Збориме под претпоставка дека веќе си решил да стаиш тетоважа, зошто да не биде и некој драг момент или личност.А секако треба и да внимаваш дали вреди тој за тоа што го праиш, неможе комшиката да ја пишам.

Да, би истетовирала, али на маж ми...со кој ќе бидам сигурна дека никогаш нема да ја раскинам врската. Со оглед на тоа што денес можеш да си напраиш ласерска опареција и ништо после нема да ти се познава...
А некој да не знае колку кошта операцијата?

Да, би истетовирала, али на маж ми...со кој ќе бидам сигурна дека никогаш нема да ја раскинам врската. Со оглед на тоа што денес можеш да си напраиш ласерска опареција и ништо после нема да ти се познава...
па од каде си сигурна дека нема да се разведеш?....освен ако не планираш да се тетовираш на 60 год :pos2::pos2:

btw не нема шанси тоа...и да имам тапија дека ќе биде со мене додека урам не би го направил тоа...глупаво ми е ..демек да докажам дека ја сакам...

Тоа не е операција,само бришење со ласер,1000 денари од cm квадратен е :smir:

Тетовирење на име на партнер - нема шанси!Ништо не е вечно,па ни партнерот :)

Да а ако истетовираш сонце ке бидеш сигурен дека нема да работиш за некој грк, или ако истетовираш некој симбол целиот живот ке ти значи нешто битно-Нема грешка.Самото тетовирање е глупост, коа веќе го праиш ке знаеш дека има шанси да не ти се свиѓа цел живот тоа што ке го носиш. Така да ризик е секако. Збориме под претпоставка дека веќе си решил да стаиш тетоважа, зошто да не биде и некој драг момент или личност.А секако треба и да внимаваш дали вреди тој за тоа што го праиш, неможе комшиката да ја пишам.
А, тој ризик, кога ќе се жигосаш со име на партнер, е нешто како 10 пати поголем, макар и за брачен партнер праиме муабет.
Денес може да сте лудо заљубени, утре да ти се повраќа од помислата на него (што е многу помалку веројатно ако си истетовираш некој кинески симбол или нешо у тој стил)

Или, што би рекол Еминем :icon_lol: :

I know I shouldnt go and get another tattoo of you on my arm
But what do I go and do? I go and get another one now I got two
Oooooh now I'm sittin here with your name on my skin
I can't believe I went and did this stupid shit again
My next girlfriend now her name's gotta be Kim (shiiiiiiit)

Затоа што љубовните врски обично не завршуваат од што ви е убаво, и не оставаат многу благопријатни спомени, тешко дека погледот на иницијалите со кои си се жигосал за цел живот, ќе ти буди пријатни чувства. Да, ќе буди чувства. Али од друг тип.:pipi:
Имам јас видено на тестиси, не му верувавме на типот и тој во пијана состојба ги извади на маса и читко си пишуваше таму тоа што си пишуваше. Е сега поентата ми е дека не можи да ги види иницијалите :).

Ете ќе излажев повеќе букви беа не само две т.е. цело име или прекар.

Имам јас видено на тестиси, не му верувавме на типот и тој во пијана состојба ги извади на маса и читко си пишуваше таму тоа што си пишуваше. Е сега поентата ми е дека не можи да ги види иницијалите :).
:icon_lol:

Стварно вадиш увек уникатни примери.

И како бе не може да си ги види тестисите? :S

Уствари, не ме занима како...Битно, заклучокот деца е дека, ако сакате негде да истетовирате име на партнер, онда тоа нека бидат тестиси/анус :icon_lol:

:icon_lol:

Стварно вадиш увек уникатни примери.

И како бе не може да си ги види тестисите? :S
Тој можи да си ги види ама не можи да си го види тетовираното затоа што е одоздола, евентуално само со огледало.

Ок, убава идеја, ама не мислите (за тие што ја бранат тезата за „ДА“) дека ќе изгледа глупаво тетоважа со име?

499142480_9aa7caef52.jpg

А, тој ризик, кога ќе се жигосаш со име на партнер, е нешто како 10 пати поголем, макар и за брачен партнер праиме муабет.
Денес може да сте лудо заљубени, утре да ти се повраќа од помислата на него (што е многу помалку веројатно ако си истетовираш некој кинески симбол или нешо у тој стил)

Или, што би рекол Еминем :icon_lol: :

I know I shouldnt go and get another tattoo of you on my arm
But what do I go and do? I go and get another one now I got two
Oooooh now I'm sittin here with your name on my skin
I can't believe I went and did this stupid shit again
My next girlfriend now her name's gotta be Kim (shiiiiiiit)
Не ми е муабет име на партнер-како било кој партнер, туку на некој во кој искрено веруваш и кој ти оставил голема трага у живот. Има луѓе кои љубовта ги има извадено од амбисот.

Најчесто таа љубов е вистинската (онаа од амбис што ваѓа)!

Ок, убава идеја, ама не мислите (за тие што ја бранат тезата за „ДА“) дека ќе изгледа глупаво тетоважа со име?

499142480_9aa7caef52.jpg
Може името да биде скриено во тетоважа, некоја интересна форма, буква или слично.

xfnq7b.jpg

Не ми е муабет име на партнер-како било кој партнер, туку на некој во кој искрено веруваш и кој ти оставил голема трага у живот. Има луѓе кои љубовта ги има извадено од амбисот.
И луѓе кои љубовта ги има втерано у амбис :icon_lol:

Srsly, ок, држи твоето.
Али секој од нас има тенденција повеќе пати у животот да се убедува себе дека баш конкретниот партнер е вистинскиот...па ќе испадне дека не е, и иде на ред следниот за идеализација...и следниот...и тако даље.
Се на се, врските носат и бајаги разочарувања и безвезе чувства за да ги овечовечуваш низ кожата.

Уосталом, искрено, гајле ми е кој шо тетовира по себе. Нивна кожа, шо сакаат нека си прават со неа.
Само ми е некако смешно, и синоним за себе-заебување ради импулсивност и заблуда, кога ќе си шлапнеш име на партнер на себе, и тоа перманентно, па после ќе кукаш, why.
И толку од мојот интерес за темава.:pipi:

Јас не би го направила тоа па да го сакам од тука до месечината.
некако глупаво ми изгледа тоа име да истетовирам,можеби некој симбол што ќе ме потсетува на таа личност,што ќе има некакво значење но име...никако

ne ni obozavam tetovazi ali ako veke planiram da stavam toa bi bilo ime na deteto mi a ne na partnerot posto od kaj znam moze nedaj boze da se razvedam i posle sto? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom