Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Ја не ставам нешто што НЕ е трајно на себе...

Дефинитивно НЕ. Ако раскинам со неа и после тоа најдам друга, како би се чувствувала она кога секогаш кога ќе бидеме заедно ја гледа таа тетоважа на мене.

Ај некако на 25 години од брак ако ти делува океј и размислуваш во таа насока, ама знам неколку примери на 4-5 месеци од врска.. ако некој го сфаќа тоа како начин за искажување љубов и верност баш трагично, јас лично не би тетовирал :toe:

Зашо да не ако ја сакаш стварно и ако тие љубовта на твојот живот или твојата прва љубов а уштеси со неа и ако ке раскинеш ти нема да се каеш за тетоважата со и да биде со вас двајцазашто си ја сакал искрено...!

По глупо и не потребно нешто немам видено :uvo:
Ако тоа е доказ за љубов,тогаш дај да ги истетовирам сите имиња на сите сакани личности...

Pa sega ke se tetoviram znaci vo mnogu bliska idnina,no ke tetoviram nesto drugo a ne bukvata na partnerot,no ponataka bi ja istetovirala negovata prva bukva od imeto a moze i celoto ime kako grafit...mislam deka dobro ke izgleda:pipi:

не доаѓа во предвид за име од партнерката..може името на моите деца,затоа што тие секогаш ќе бидат мои деца...партнерката е денеска моја а утре не...

Aууу темаваааа. Зарем постојат такви сеуште? Би тетовирал ЈНА и шише со пиво попрво отколку тоа. Дури и да сум во брак, па и платонска љубов да осетам, не вреди и не заслужува никој да се најде врежан во моето тело.

Тетоважа? Да :)
Името на партнерот? На листа од работи кои никогаш не би ги направила, ова е меѓу првите.
Не, фала. Може и вечно да живееме заедно, ама име не.
Или пак било што поврзано со врски.. ко пример датум на кој сме се запознале, ко што некои знаат да ставаат. :tapp:

Aууу темаваааа. Зарем постојат такви сеуште? Би тетовирал ЈНА и шише со пиво попрво отколку тоа. Дури и да сум во брак, па и платонска љубов да осетам, не вреди и не заслужува никој да се најде врежан во моето тело.

:pos2::pos2::pos2: Закон пост!!! ЈНА и пиво :vozbud::drk:

Јас никогаш не би се тетовирала за да докажам дека сакам некој.
Така не се докажува љубов.Има милион начини на кои може да се искаже љубов.
Баш ме потсеќа на оние тетоважи од ЈНА:pos2:

Јас никогаш не би се тетовирала за да докажам дека сакам некој.
Така не се докажува љубов.Има милион начини на кои може да се искаже љубов.
Баш ме потсеќа на оние тетоважи од ЈНА:pos2:
комплетно се согласувам со тебе!!! начин за да му докажеш на некој дека го сакаш имаш милион и еден.. тетовирање на личноста која ја сакаш ЖИВА ГЛУПОСТ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom