Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
јас сум за трајна ама мала и да не се гледа од авион, одамна мечтаам за таква ..:pipi:

дефинитивно трајна....долго време се мислам дали да го направам тој потег ама некако не ме влече....ни ја незнам шо сакам

трајна...ама тоа ќе можам откако ќе се иселам од дома:pos2::helou:

трајна, ама не какви било глупости: костури, пеперутки, змии... туку нешто што е значајно во мојот живот. btw препорачајте некој добар тату мајстор сакам што побрзо да се тетовирам:vozbud:

Ве молам може ли некој да ми го каже бројот на Симон, сакам да поразговарам со него за тетоважа ама студиото не му е повеќе кај маркет Бети. :(

Никаква,не сакам тетоважи ниту менѓуши,пирсови итн..
Олд скул !

Трајна - има едно пријателче надежен тату артист е (фул опрема - машинка , бои,премази итн) ми вика кога сакам на гага :icon_cool , иако добро ги среди едно 30 комада до сега ... , се мислам боље ќе платам некој про да среди работа ...али ќе видиме , сега моментално не ми е у план.

definitivno trajna.. kje moze nekoj da mi kaze nekoj dobar tattoo majstor, pozelno e nekoj koj vekje imal takvo iskustvo ...

definitivno trajna.. kje moze nekoj da mi kaze nekoj dobar tattoo majstor, pozelno e nekoj koj vekje imal takvo iskustvo ...

Друже за секој тип на тетоважа си има својствен тату артист. Разгледај повеќе , има квалитетни кај нас . Ако знаеш точно што сакаш да ставиш и како би сакал да изгледа ( Old school , new school , Црно бела , со бои , фул сенчана , аутлајн и сл.) контактирај ме на профилов тука ќе ти препорачам тату артист за истото.

Прво привремена, да видиш како ќе иде, за да имаш шанса да се покаеш, ако све иде у најбољем реду, ја праиш трајна :)

Имам 2 трајни, ама сега филм ми е да си направам една привремена, на едното рамо, да пиши Ј.Н.А , датумот, и под него гола женска...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom