Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
мала, дискретна, на интересно место ...ама ТРАЈНА дефинитивно :wink:

Moze da mi posocite nekoe dobro studio za tattoos vo makedonija , ne e vazno vo koj grad , i ako ima nekoj iskustva so toa studio , bi go cenel toa. Fala odnapred !

Трајна..обожавам тетоважи...

За прво време привремена па ако ми се засвиѓа многу послем би ставила трајна.
Сакам тетоважи али не којзнае колку.:toe:

Никаква.

Привремена, ако ми се допаѓала тетоважата во времето кога сум ја ставил, не мора да значи дека ќе ми се допаѓа и во иднина.

privremena imam sekoj den razlicna :), celo vreme se crtam.trajna mn sakam ali nezz sto, nemozam da se odlucam, sepak treba nesto da znaci tetovazata bidejki ke ja imas zasekogas, bi mozelo skorpija ali :toe:

ako veke odlucis da stavas,ke stavis trajna,nesto sto go sakas,sto ke te pravi zadovolen koga ke go vidis,za da ne se predomislis posle nekoe vreme.Jas na primer,koga se rodi mojata najmala sestricka,brat mi me istetovira pozadi na grbot angelce kako se drzi na nesto i okolu nego go pisuva nejzinot ime SARA,taka da sekogas toa ke me potseka na nea bidejki e vo nejzina cest.Inaku brat mi e tattoo majstor,pa ajde tetovirajte se da vi fatam vrski kaj nego,hahah...

ako veke odlucis da stavas,ke stavis trajna,nesto sto go sakas,sto ke te pravi zadovolen koga ke go vidis,za da ne se predomislis posle nekoe vreme.Jas na primer,koga se rodi mojata najmala sestricka,brat mi me istetovira pozadi na grbot angelce kako se drzi na nesto i okolu nego go pisuva nejzinot ime SARA,taka da sekogas toa ke me potseka na nea bidejki e vo nejzina cest.Inaku brat mi e tattoo majstor,pa ajde tetovirajte se da vi fatam vrski kaj nego,hahah...

Ima li studio i kade , vo koj grad ?

I kako odprilika se dvizat cenite ?

Минатата година ставив една тетоважа на рамото(која трае отпилика 1 месец), ама мене ми изчезна веднаш зошто почна да ми се лупи кожата:( . Сега кога ќе отидам на одмор ќе ставам обавезно. Само незнам каде...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom