Тест

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Го знаев одговорот, вакви прашања на курс по англиски не прашуваа... или не бил курс по англиски тоа?!?!?! :nesum:

:pos: :pos:

јас мислев дека сестра и ја претекнала и почнала да се "работи" со типот... Не сум психопат..

Уф...фала Богу не сум психопат.Ми олесна.:) Инаку го имав негде порано прочитано ова,ама дури од ко го прочитав одговорот,ми текна шо беше финтата.

Психо сум...:pufpuf:...

Јас па си помислив дека го имала бројот ама не му го давала.
Не сум психопат :)

О мај гад... и ја сум психо:nesum:

јас пак не ни помислив на одговор:kesa:
бев зафатен на мсн па онака помислив 3 секунди,нишо не ми текна па скролав надолу...
ама одговоров...ни на крај памет:pos2:
значи не сум психопат али тастатурава ак ти ја дам ќе требит цел лап топ да ти го дам:pos2::pos2::pos2:

И не мене ми текна на нешто сосема трета, искрено психопатската опција ми изгледаше како многу нереално и воопшто не ми текна на тоа.

јас повеќе мислам дека тој одговор нема везе со тоа дали си психопат или не, едноставно логички е така

Не сум , не сум . . . Имаше веќе некој напишано...и јас мислев дека сестра и била со него :)

Ненормален сум....
Ама не сум психопат.:helou:

може после погребот на сестра и го нашла дечкото :)
или пак ја убила цела своја фамилија:smir:
што јако филмче се прави еј.

И јас одговорив како убиецот ама пак не сум психо. Барем мислам дека не сум :D Мислам логички да се размислува има само еден одговор а тоа те води до заклучокот дека си психо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom