Тест

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е што не одговорив точно.

Инаку не ми делува психопатски жена да направи вакво нешто...за нив тоа е нормална работа-жените се психоо:back:

јас повеќе мислам дека тој одговор нема везе со тоа дали си психопат или не, едноставно логички е така
Што знам па мене 300 опции ми пројдоа низ глава ама тоа не.

може после погребот на сестра и го нашла дечкото :)
или пак ја убила цела своја фамилија:smir:
што јако филмче се прави еј.

Баш јако филмче :wink: . Мене ми се чини дека психопатскиот одговор е логичкиот одговор на прашањево.

Да и јас го имам сретнато ова само што на почетокот јас си мислев дека типот се заљубил во мртвата сестра па затоа оваа го убила.
:pos::pos::pos: штета не сум психопат.

Не сум психопат не го знаев одговорот

Подобро ќе беше да оставеше на темава да даваат одговори,па после да видиме кој е стварно психо :)

Да да подобро ќе било така....јас недадов одговор само идев надолу:icon_lol: и не ме испашија заканите дека ќе ми ја земеш тастатурата:baeh:
Стави друг тест од оние што кажа дека си ги имал ама без одговорите

хехехе интересно е,јас не го знаев...и мило ми е шо не сум психопат,си помислив дечкото одел со нејзината сестра:)

Јове случајно ми се искрола одговорот...нема да ми ја земиш тастатурата нали:) нова ми е море, делукс од пазар

aman na site testovi so gi pravam na site imam ili potencijal za ubiec za kradec za se loso............... aman

:pos2: психопат сум била јас бее....леле...од прва погодив:pos2:

Знаев дека нешто не е како што треба со мене........Психо....:uvo:

Joве_бт, да ти умре кокошката.
А баш се надевав дека сум психо...:(

Старо е. Кога ми го кажаа прв пат ми поминаа 2-3 опции низ глава, меѓу кои и оваа психопатската. Јебига, јас сум 1/2 или 1/3 психопат... ни ваму ни таму :Ѕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom