Ми текнуе у 6то одделение со 2 другари идевме у карпош позади МекДоналдс и седевме на лулашки зборевме нешто , и доаѓаат двајца типци 8 ќе да беа и му јадат гомна на другарот .
Му мавна шамар на другарот и ја рефлексивно се фрлив и наравно ко копиљ 20 сантима понизок од едниот испив шамар .
Е типот почна да ме испрашуе кај живеам , кај искачам , и ме праша дали иам брат . Кога дозна дека имам 5 години постар брат ми почна да ми се извинуе и во стил „Око за око“ ми кажа да му влепам шамар и да си пружиме рака . И ја таков океј цел , му мавам шамар , а другаров незнае што се дешава и зема цигла од земја и му ја млати од глава, типов наравно паѓа на земја со дупната глава и другар ми зема го рога го рога. Другар му почна да бега ја и другиот другар тргнавме по него и го фативме таму меѓу зградите и го тепавме крвнички а детето цело време се дереше :Мамооо , Татоооо.
На крај ги измлативме и избегавме..
После тоа ми текнува во 7 одделение со еден другар 1 година постар од мене кој сега се пресели во Бугарија , воедно металец , шетавме во парк. И ни пријдоа 3 момци така прилично постари , албанска националност , и му викаат (овој со пентаграм на мајца) : „Абе копиљ сатанист ми глумиш , дај ми пари мобилен да не ти ебем се“
И другаров навикнат на шутки , исчеличен од сениор металците(+ набилдан за таа возраст маме му ебем) му пука бокс на едниот му дава клоца (Мартинка + клоца у фаца = Крв прска) а јас со другиот разделив неколку боксови . Типот зема стап до него што беше и ми го акна у кичма , и ја копиљ , вријат хормони се накурчив и му рипнав несвесно боксови ли боксови , типот падна на земја и јас почнав да го рогам по фаца.
Во тој момент дојде на другаров брат му со другарите, 25 имаше тогаш (Пеце - бивш комита , тепање му беше секојдневие) . Нас не тргнаа на страна и ги кренаа тројцата , тој што попи мартинка у фаца додуше буквално на ушка го кренаа , ги седнаа на Гоце и ги шамараа едно пола саат со испрашувања од типот „Зашо бараше пари ??Што сте се курчеле“ И на крај исшамарани истепани си отидоа ..
Воглавном и во двете поминав со модрици , а во градинка една тепачка неинтересна за кажување ми помодреа око

.
Сепак , сум влегол во шутки кој биле побрутални од тепањава :helou: