Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Волшебник напиша:
Секоја тепачка е неморално однесување....одлика на луѓето без вредности во животот......Треба да се избегнува таа појава затоа што ние не сме животни...за секој проблем постои решение со зборови....

E tuka si u pravo za se ima resenie a so tepacki pa nema da se resi nisto tuku so zborovi se resava se!

Ako nekoj ja remeti taa sto ja sakam(zenskami)ce go opomenem ako prodlozi moze da mu udrim boks na 5-6 mesta,a za drugo nema sansi da se tepam

Tetovcanec напиша:
Ako nekoj ja remeti taa sto ja sakam(zenskami)ce go opomenem ako prodlozi moze da mu udrim boks na 5-6 mesta,a za drugo nema sansi da se tepam

абе тетовчани смо бре...

јас прво ке го удрам на 5-6 места па тогаш ке го опоменам.

Koga bevme deca idevme vo Bulevar...sekogas pravevme tepacki za taa pricina....t.e. pravevme i za drugi raboti tepacki. Imal nekoj debar maalec devojka pa mu ja cepnal nekoj i odma se sobiravme cela naselba za 5 minuti....bea toa vreminja. :pos:

ма јок бе, не се ни карам а камоли да се тепам, не сум стигнат на толку ниско ниво

sky_dog<no1> напиша:
ниту за онаа што осеќаш нешто за неа?
Епа што ако некој и рече нешто лошо на женсками што треба јас да трчам да се тепам? Која е па она на биј гејтс ќерка да не е:toe:

Ништо штом не е на Биј Гејтс ќерка. Ама да му е на Бил, би ги растурил сите од мавање.

CyberBop напиша:
Епа што ако некој и рече нешто лошо на женсками што треба јас да трчам да се тепам? Која е па она на биј гејтс ќерка да не е:toe:
Pa ako mi e zenska a plus ako ja sakam nekoj pred mene da jade go*na za nea ili nesto da ja ponizue go gazim be pa sto saka neka bide

Tetovcanec напиша:
Pa ako mi e zenska a plus ako ja sakam nekoj pred mene da jade go*na za nea ili nesto da ja ponizue go gazim be pa sto saka neka bide

И што ќе постигнеш со тоа ако го истепаш.Демек после на типот нема да му текне ништо да и каже зашто ќе се плаши да не го истепаш пак?!?! Незнам мене не ми се сфатливи тие работи уопште. Според мене тоа е најниското нешто. Па колку и да сакам некој никад не би се спуштила на тоа ниво да се тепам за него.

CuCeNcE напиша:
И што ќе постигнеш со тоа ако го истепаш.Демек после на типот нема да му текне ништо да и каже зашто ќе се плаши да не го истепаш пак?!?! Незнам мене не ми се сфатливи тие работи уопште. Според мене тоа е најниското нешто. Па колку и да сакам некој никад не би се спуштила на тоа ниво да се тепам за него.
Na primer nekoj tebe da te navredue i ponizue pred deckoti in on da trae ka pi*ka ce ti bide sveedno?

Tetovcanec напиша:
Na primer nekoj tebe da te navredue i ponizue pred deckoti in on da trae ka pi*ka ce ti bide sveedno?

Па добро може убаво со збор да се реши тоа не да се тепа...

Ako ne procita 7-8 posta pogore pisue(m) deka prvo ce go opomenem a ako PRODOLZI togas go gazim ednostavno:salut:

Да се понижувам себеси и да се симнам на толку ниско ниво за да му покажам на извесен младич дека јас сум подобар избор од мојата противничка?!
Не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom