Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Па би прокоментирал две работи... Или особата Х има нерасчистени сметки со старата и фатил нова па се тепаат за него (неарнини... има 1000000 поарни) , или старата неможе да се помири со реалноста дека повеќе не е со особата Х. А тепање е последно што ми паѓа на памет... Абе има поцивилизирани начини на решавање на проблемите!!!! (сепак за кој како)

Некогаш љубовта е слепа и се прават доста глупави работи...ама тепање во никој случај..........
П.С.
На многу теми на форумов се збори за тепањето мислам дека не вредат разговори на вакви насилни теми....

Одсекогаш сум била против тоа.Нај понижувачки ми е кога ке видам некој да се тепа за дечко или девојка.Јас сум за мирно разрешување на работите.Баш пред недела дена имав можност да видам тепачка помеѓу две женски додека си седев и си пиев во еден нокен клуб.Почнаа да се кубат за коса,да се буткаат...катастрофа.

Тепачка за девојка? Не, имам попаметни работи на ум... Зошто да се тепам за да ја „освојам” кога може таа да одбере со кого ќе биде...

tepacka za decko??? hm... mislam deka drugarkata poveke vredi a za decko ke se najde:back:

Нема потреба од тепачка, зошто да не си ја делиме.
Јас за викенди, ти пошто си невработен, през недела.
Пи*ка не е сапун па да се троши.
Сите задоволни.

Другата алтернатива е..
За девојка не се тепа, за девојка се убива.
Ако веќе правиш нешто такво, направи го како треба.
if you're going down, go down with style.

Зависи од расположение и од квалитетот на девојката, која опција ќе ја одбере човек.

Ne, vo takva situacija nema sansi da se stepam, lol...

No, ednaska mi se ima sluceno takvo nesto. Ja si fakam edna devojka i mi prioga nejziniot bifsi so uste 3-4ca drugari zad nego i mi vika " ti znaes li so kogo odis, ajde odma da raskines ili ... ". Jas mu se nasmevnuvam i mu velam " Ako saka da te zeme, poveli jas ne ti precam, duri i ke ti rakopleskam ako se baknete ". Tipod odi do devojkata, probuva da ja bakne a ovaa mu zavrtuva shamar, probuva uste ednas, uste eden samar. Doaga povtorno do kaj mene i mi veli " ne, neka e, zadrzi si ja ". Jas povtorno mu se nasmevnuvam i mu velam " nemav ni namera da ja zagubam, a ti ako imas nekoj drug pogolem problem od ova , dojdi povtorno i ke go resime, no ne zaboravaj da viknes pogolemo drustvo, ova nema da ti pomogne "...

Tipceto si izleze od kaficot i ottogas ne sum go videl :)

Pa nikako nema sansi da se tepam za devojka nitu sum se tepal ako mi ja zema nekoj devojkata ok ne e edninstvena ...

i jas ne mozam da gi svatam vakvite situacii koga duri i krv se proleva samo za de se osvoi ili odbrani necia ljubov.toa mi e tolku nisko i evtino.kako moze da mislam deka ako istepam nekoja devojka so go saka ili simpatizira deckomi deka toj taka ke me zasaka poveke.edna moja drugarka zavrsi vo bolnica poradi vakva ljubomorna glupaca sto mislese deka so kotek ke si ja zastiti vrskata.i sto dobi na kraj?taa zavrsi vo pritvor 30 dena a drugarka mi se zdobi so posledici za cel zivot..

Нема шанси.. тепачка.. да паднам толку ниско заради некоја.. псссс НИКАКО

Ова е резил бре!Кога веќе сум раскинала со некој што има да се тепам за него од кога ќе си најде друга?!Тоа е толку ниско...

Ama nema potreba od tepacka ako fanes nekoja ona treba da razmisluva dali da te izneveri momceto so ke se smua so nea ne e krv oti ona e sakala pa zatoa tepackite za momce ili devojka se gluposti prvo razmislite pa posle pravite so ke pravete ama tepacki NE! Spored mene e toa......

Секоја тепачка е неморално однесување....одлика на луѓето без вредности во животот......Треба да се избегнува таа појава затоа што ние не сме животни...за секој проблем постои решение со зборови....

Кога помислам дека сме се тепале за девојка во 7-8 одд ме фаќа смеја,:pos2: сега не би направил таква глупост

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom