Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу да ќе се тепам до смрт. NOT! Нема шанси за девојка да помислам да се тепам со некој. Е сега ако е дојдено до ситуација тој нешто да и напиња на мојата девојка, т.е. да ми згази на нерв, ни две ни три пет

toa go pravat samo epten glupi luge koi nemaat mozok. e zasto da se tepam ako nekoj tip mi ja prezemal devojkata, za da ispadnam kreten pred nekoi? jok batka ke ja pustam da si odi so toj i ednostavno da burn in hell that bitch!!!!

Нека проба некоја да ми го земе:zlo:
Нека бега поарно:duel:

Многу мрзам тепачки меѓу било кој без разлика на тоа што е причината,а па уште ако е за дечко...леле!

Никогаш не би паднала на тоа ниво да се тепам за дечко.Прво,не е само еден човек на планетава,второ,не за џабе постои говор и зборење и се останато.Ако не помага зборење секогаш постои ИГНОРИРАЊЕ.Никогаш не би се замарала да се тепам за некој.

Лелееее аман постовиве... па луѓе не живееме во камено доба. Посилниот ќе ја земи женката? Па живееме во некое демократско општество или уште мислите дека сме во некоја орда. Стварно безврска ако веќе дошло до таква ситуација не сум се тепал, па ако сака нека е и Анџелина Џоли. Секогаш ќе има друга, има милиони риби во морето.

Поздрав.

pa nema nisto poglupo od toa
ne mi e jasno kako nekoj moze da si go dozvoli toa
da se tepas za decko/devojka
nema nisto poglupo od toa i poprosto
toa pravi ljubomorata

Љубоморен сум и јас...лоша особина е ама се трудам да ја искоренам. Сепак тоа не значи дека треба да одам и да му мавам бокс на секој кој ќе ја загледа мојата женска.

Ју ноу ват ај мин.

Definitivno treba da si glup za da se stepas za decko/devojka.Jas nikogas ne bi padnala tolku nisko,mislam deka osobeno za zensko e posramota.Vo sekoj slucaj tepacka e poslednoto nesto sto bi mi padnalo na pamet.Najdobro e da mu ostavis na deckoto da odbere.Jas si nemam gajle zaso sum sigurna deka bi me odbral mene,hehe:icon_lol:

Абе... Сум рекол дека не вреди да се тепаш за девојка... Ама од друга страна, ај да видам маж да ми згазни на нерв со тоа шо ќе ја гуши и малтретира девојка ми.... ЧИСТО МУ Е!!! НЕ ГЛЕДАМ НИШТО!! ГО ОТЕПАВ НА ЧИСТО!!!!

Nikogas nema da se simnam na takvo nivo.ako tipot treba da e moj ke bide moj ako ne cao prijatno pa ne e edinstven na planetata zemja

Да се тепам за девојка...ма шо ми зборуваш....Јас во таква ситуација не можам да се замислам...Ако има некој проблем се знае бе како се решава....Седни бе брат ке поразговараме....и ќе решиме проблем........:tapp:

Imam prijateli na koi im se potrebni ljubomorni ispadi kako dokaz za ljubov, no perfektno si odgovaraat, on se tepa so sekoj koj ke i prozbori ili pogledne a ona se dere na zeni so koi on razgovara. Mene toa mi e ne samo bolno nego i sram mi e so niv vo grad da izlezam zatoa sto ne mi e kef da bidam vo blizina koga on saka da itepa nekoj 16 god. pijan decko samo zatoa sto i sepnal nesto vo uvo. Ali sekoj ima svoi perverzii, taka da mozat sto sakaat da pravat ama podaleku od mene. A ako nekoj decko pokaze takva ljubomora onda e nagolemiot seljak na svet i treba da se leci. Nikoj ne vredi tolku za da se tepas za nego.

Сакам да видам тепачка на две жени за мене, подобро reality show од тоа нема плус таа што ќе победи сигурно ќе биде јака и добра во кревет. :vozbud:

Leeej cista glupost nikogas ne sum imala namera da se skaram za decko a kamo li da se stepam, mnogu e glupo pak ke kazam utredenta koga ke stanes ke svatis sto glupost si napravil ama docna e koga si obelezan na nekoj nacin i sto si postignal so toa? samo problemi barem spored mene samo toa.

Таа појава ми е прилично глупава...никогаш не би се тепал за девојка....изборот со кого ќе биде е нејзин и јас тука немам шо да се мешам да одам да се тепам итн....самата си одлучува за себе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom