Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
nikoja ne vredi tolku mnogu za da se tepam za nea i plus toa, toa za mene e krajno necivilizirana rabota

pa razmislete be lugje kako prvo dali treba da ja sakas onaa sto se dvoumi pomegju dvajca i sto ima dzoker na raspologanje pa posle tepajte se ako nemate druga rabota!

Не ! Само толку мн е за дрдорење ме мрзи да пишувам

Абе зависи. Да се тепаш за да ја освоиш, ако не оди со тебе, а на двајца ви се допаѓа - no way - најпростачка работа во вселената
Но ако веќе одиш со женска, а ако некој се меша кај што не му е место (се разбира ако на женската не и мрда газот и те сака САМО тебе),а ако тој не се разбира од збор, може и ќотек да падни, зошто да не :)

Da bre! Jas prvata tepachka u zivotov ja napraiv za zenska: Once upon a time se zaljubiv do ushi arno ama 'kad chovek voli zenu na sve je spreman osim da i kaze' i se najde eden po reshitelen od mene(dobro jas bev togash 7-mo odd.) arno shto beshe reshitelen koga go vidov pukanje film i... vikanje cela kompanija i chovekot so 5 skrsheni rebra zavrshi u bolnica i den denes ,10 years later me mrazi!

абе не вреди да се тепа за маШко ( ни за женско) 1во тој/таа ке си ги крене акциите а ти ке испаднеш идиот.. језда многу пати сум сакала да тепам некои цури како на пример една пред некоја недела....ама зашто,што се они криви што он ги избрал нив..( иако идел со оваа онака<барем така сеа ми вика> ко ја да се фатам сеа со некој Шо го сакам,и некоја што го сака исто,да фати да ме излупа... :S али ако се фати намерно или некоја другарка ако те прее*е..е тогаш ке си го добие заслуженото.. али уште ми се нема десено... фала богу..сепак ако ви било судено ке бидете заедно..ако не..помири се со факАтот...иди најди си некој друг..бољи..зашо по машко и по автобус никат не се трчка.. секогаш ке наиде некој друг..сеа ако си од село ке причекаш повеќе али..битно ке дојде..и јас мислам дека апла забегав од темава..така да тука прекинувам.

Никој не е толку вреден за ти да се понижуваш. Затоа што тепачката е токму тоа за мене:Понижување!
А и плус, ако дечкото/девојката одбрал некоја друга место тебе тогаш тоа е нејзин избор, нема што понатаму да се дискутира, а уште помалку па да се тепа.Нема ништо да се смени.

Има женски кои сакаат да се тепаш за нив. Таа цена се повеќе и повеќе им се кревала, плус јагодката на шлагот е тоа што многу повеќе би ги сакале мажите нив кога би знаеле дека некој се тепал за нив. Ах пусти битолчанки

bog da cuva da se tepam za devojka, ma posledna da e na svet ne bi padnal tolku nisko ..... ako napravis takvo nesto, mi potoa na cel grad ke ta lafe ke si ja kacuva cenata ......

Ne be lugje i ja se soglasuvam ke se tepas za nekoj seljak/seljanka i na kraj ke ti nabie rogovi ili whatever

pa aman... da se tepas za nekogo? da se tepam za decko?! nikad! ne reci dva pati ali so ovoj pamet sto mi e sega nikogas toa ne bi go napravila!
ne znam koja im e celta na tie sto se tepaat za nekogo, sto postignuvaat so toa? pojma nemam... ama mislam deka na mnogu nisko nivo se spustas ako se tepas so nekogo zaradi nego/nea...

АКО се доведам во таква ситуација тоа би било испод сите мој нивоа и однесувања . СРАМОТА големо понижување и простачко однесување што може некој да го направи..
Да се доведеш во ситација физички да ја одмеруваш силата за некоја девојка или дечко.. Жива глупост.
Никогаш не би го сторил тоа
:helou:

za de4ko se nemam tepano nitu pak mislam.. ima6e edna tipka koja saka6e ne6to kao da se tepa za de4koto moj... 6to mene mi be6e epten interesno.. se srekavame so tipkava i ovaa zatr4ana da se kara.. jas kulturno : zdravo kako si 6to pravi6.. ja gu6nav onaka kao prijateLJka... si bevme na kafe se pro6etavme... i na krajot na denot 6to go pominavme zaedno me smeta6e za najdobra drugarka...
i za6 da se tepam...? za negovite kefovi.. da se 4alami pred drugarite?
ili seir da mi faka? ne se tepam .. se moze da se re6i so ubav zbor.. (ili ne tolku ubav:pos2: se zezam)..

Не ги сваќам луѓето кои се тепаат поради партнерот или партнерката...Најискрено за мене тоа е премногу ниско...мене ми се нема случено да се степам поради партнерот а не сакам ни па паѓам толку ниско...
тие луѓе треба да сватат дека:
ако партнерот/партнерката бил/а со некој/а друг/а додека тие биле во врска едноставно нема зашто да има тепачки него тогаш сваќаш колку тој/таа те ценел/а
таа врска е минато и едноставно мораш да се помириш со тоа а не да се тепаш...зашто ако се степаш поради неа/него сигурно нема да ти рече браво и да ти се врати назад!

Епа ако некој успее да ми го превземе партнерот, ќе одам и ќе му/и речам, алал ти вера.
Бил подобар од мене и ете, успеал.
Ако на партнерот не му се свиѓам, па ако треба цел свет да го истепам, пак нема да му се свиѓам. Глупости!

OrTacE а да ги пратиш тие двете кај мене на превоспитавање малце.
Ах кај си зацапал бе човек... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom