- Член од
- 19 март 2012
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 375
Speedport W503V би требало да е од новите ( 2 год ми е стар )Мислиш DNS? Тоа новите Speedport рутери автоматски ги наоѓаат, нема потреба за сетирање на DNS како кај старите модеми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Speedport W503V би требало да е од новите ( 2 год ми е стар )Мислиш DNS? Тоа новите Speedport рутери автоматски ги наоѓаат, нема потреба за сетирање на DNS како кај старите модеми.
Speedport W503V би требало да е од новите ( 2 год ми е стар )
хммм..ама мене sppedportot само како модем ми служи ..иначе друг модем Tp-link ми служи као рутер али не би требало тоа да е проблемот....што е најтрагично неможам да им се јавам во контакт центар да ги отерам у три лепеДа и јас го имам тој од пред 2 години, тој е "новиот"Нема потреба да сетираш DNS мануелно.
Ако неможеш да се снајдеш зошто не побараш, нека ти пратат тим да ти средат.Јави им се на 0800 12345(мислам вака беше) и нека ти пишат налог.хммм..ама мене sppedportot само како модем ми служи ..иначе друг модем Tp-link ми служи као рутер али не би требало тоа да е проблемот....што е најтрагично неможам да им се јавам во контакт центар да ги отерам у три лепе
А брзината?После тешки маки од некој си 3 саати правење конечно светна таа е.ана сијаличка и сега све е ОК фала ви на сите![]()
http://www.speedtest.net/result/1935571346.pngА брзината?Speedtest.net?
на кој пакет си сега ?
Call and surf start со 8 мб што ена кој пакет си сега ?
И кај мене истата брзина е на 3MaxStart со 8Mbps што треба да е.Call and surf start со 8 мб сто е